Aniston

Guide: Gør dit outfit mere spændende med disse modetips

Guide: Gør dit outfit mere spændende med disse modetips

Føler du, at dit outfit ikke sidder lige i skabet? Fortvivl ej. Du er langt fra den eneste, som kæmper med dette problem. Heldigvis er der noget, som du kan gøre ved det, så du får et mere spændende og indbydende outfit, der får folk til at vende sig på gaden for at tage et ekstra kig på dig og din gode stil.

Vi har samlet nogle af de bedste tricks til at få et meget federe outfit som kvinde. Læn dig godt tilbage, hæld kaffe i koppen, og lad dig inspirere de næste par minutter.

Køb dig et flot armbåndsur
Et flot armbåndsur kan virkelig gøre underværker for en kvinde, som trænger til at blive peppet lidt op. Derfor kan du med fordel gå på udkig efter et flot ur, som vil komplementere din stil rigtig godt.

Lige nu er Marc Jacobs ure for eksempel meget populære. Fordelen ved at vælge et Marc Jacobs ur er, at det er et stilsikkert valg. Derudover koster de heller ikke alverden, hvilket er en stor fordel – især hvis du er på SU, eller pengene på anden vis er små.

Se et stort udvalg af billige ure her.

Et par cool og farverige sneakers skader ikke
Den nemmeste måde at få folk til at vende sig om på gaden for at kigge på dig er at gå i et par farvestrålende og lækre sneakers. Derfor anbefaler vi dig, at du går efter et par sneakers i en meget klar og gennemgående farve – det kan for eksempel være rød.

Ved at have et par røde sneakers på fødderne kan du gå i selv det kedeligste tøj. Det overordnede indtryk af dit outfit vil dog stadig være godt pga. de farvestrålende sko. De røde sneakers vil for eksempel gå rigtig godt til et par stramme jeans og en læderjakke.

Smykker kan altid fuldende et outfit
Sidst men ikke mindst vil vi anbefale dig at finde nogle smarte smykker, som kan fuldende dit outfit. Det kan for eksempel være en stor halskæde, som fungerer som prikken over i’et.

Det kan også være et par iøjefaldende øreringe, som vil passe perfekt til for eksempel en kjole eller lignende. Det handler i bund og grund om at finde smykker, der kan være med til at hæve dit outfit til et helt nyt niveau. Lad dig eventuelt inspirere hos forskellige smykkeforhandlere og lignende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce