Aniston

Guide: Dette bør du vide om dating

Dette indhold er sponsoreret

De danske sommermåneder er i fuld gang, og for de fleste danskere betyder det også, at de har sommerferie. Sommer, sol og varme er alle tre ting, som kan bidrage til ens lyst til at møde nye mennesker, og hvem ved måske endda begive sig ud på enkelt date eller to? Er du også blevet grebet af den lumre sommerstemning og lysten til at møde en ny sød fyr eller kvinde henover sommeren, så læs med her og find ud af, hvilke ting der er vigtige at huske på, når man skal på date. 

Hold fast i de ting der er vigtige for dig 

Når man skal på date, så er det vigtigt, at man hele tiden husker på, hvad der er vigtigt for en selv. Har man et håb om at finde frem den helt rigtige mand eller kvinde i sit liv, så kræver det nemlig, at man kender til sine prioriteringer, og at man holder fast i, hvad der betyder noget for en. 

I dag er det heldigvis blevet let at få sorteret de forkerte mennesker fra allerede inden, at man overhovedet har begivet sig ud på daten. Datingsider, som for eksempel Dating.dk, gør det nemlig muligt at sortere i, hvilke personer der eventuelt kunne fange ens interesse, og hvilke der på ingen måder vil være et godt match. 

Ender du alligevel på en date, hvor han eller hun slet ikke har de samme værdier som dig, eller at du kommer til at føle dig forkert, fordi dine meninger er anderledes end datens, så er det altså vigtigt, at du får afsluttet daten og holder fast i, hvad der er vigtigt for dig. 

Han eller hun skal være god nok til dig 

Når man skal på date er det helt naturligt, at man kan komme til at føle sig en lille smule usikker på sig selv. Nervøsitet er nemlig ikke unormalt at føle, når man skal møde en person for første gang, men desværre kan nervøsitet ofte bidrage til, at man begynder at tvivle på sig selv - og det må ikke ske. 

Når man er på date, så er det vigtigt, at man altid minder sig selv om, at man er god nok. Tit kan nervøsitet og usikkerhed være med til at man får tankerne omkring, om ens date nu også synes, at man er god nok. Men i princippet er det fuldstændig ligegyldigt, om ens date vurderer en positivt eller ej. 

Det er naturligvis ærgerligt, hvis man har haft en super date, men daten ikke føler det samme. Så skal man blot huske på, at det ikke er dig, der skal være god nok til daten, men din date, der skal være god nok til dig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce