Aniston

Guess Who

"Some 'in-laws' were made to be broken": En virkelig sjov film!

7 ud af 6 stjerner
De første møder med svigerforældrene er ofte meget akavet. Nervøsiteten overvælder èn, og det eneste, man ønsker, er, at mødet skal gå godt, og at man vil blive godkendt, men når ens kælenavn burde være "Klods Hans", ja så er mødet dømt til at gå galt.
ANNONCE
Guess Who
Guess Who er faktisk en genindspilning af Stanley Kramers "Guess Who's Coming to Dinner" fra 1967, som dengang bragte store optøjer, da blandede forhold ikke var noget, man snakkede højt om.

Handling

Simon Green skal møde sine svigerforældre for første gang, hvilket kan være skræmmende nok i sig selv. Mindre skræmmende bliver det ikke, da hans forlovede, Theresa, som er af afrikansk afstamning, indrømmer, at hun har "glemt" at fortælle sin familie (og overbeskyt-tende far), at Simon er hvid.

Og da mødet endelig sker, har Theresa's far pludselig en masse at udsætte Simon for.

Hovedroller

Bernie Mac, Ashton Kutcher og Zoe Saldana.

Anmeldelse

"Guess Who" er en virkelig morsom film, hvor man får fuld valuta for sine penge. Bernie Mac og Aston Kutcher er geniale sammen, og jeg tror, det er de færreste, som ikke ville kunne sætte sig ind i filmens akavede situationer. Eventuelle fædre vil også kunne nikke genkendende til de tanker, skræk og følelser, man har, når man har en datter, som er kommet kæreste-alderen.

Denne film kan stærkt anbefales og kan ses af alle, så hiv kæresten, vennerne, eller måske dine svigerforældre med i biografen.

Bonus

Tag et kig på den officielle "Guess Who" hjemmeside. Der kan du læse lidt mere om filmen og tankerne bag. Du kan også sætte kæresten på boot-camp eller for eksempel tage en "relationship test".

Premiere den 30. september 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce