Aniston

Gru og genfærd

Herlige historier til børnene

8 ud af 6 stjerner
Vi er her på Aniston.dk i gang med at kommer men nogle forslag til hvad julegaverne skal indeholde i år, og når det gælder børnene, så er det simpelthen bogen "Gru og genfærd" man skal have fingrene i.

Gru og genfærd
"Gru og genfærd" er en lille pakke med forskellige uhyggelige ting. Pakken består først og fremmest af bogen "Gru og genfærd", men derudover er der et skelet, edderkoppeklistermærker, og en edderkop - den er dog af plastic, så bare rolig den er fuldstændig harmløs!

Selve bogen "Gru og genfærd" består af ti gyserhistorier, som man kan læse højt for modige børn inden sengetid. Fem af historierne er gamle klassikere af Charles Dickens, Edgar Allan Poe, Edith Nesbit, Amelia B. Edwards og Washington Irving, og fem af historierne er nye, skrevet af Chris Mould.

Chris Mould har bearbejdet alle historierne i "Gru og genfærd" og gjort dem kortere, så de egner sig til højtlæsning. Chris Mould har også lavet flotte illustrationer, der pryder hele bogen.

Hvis man mangler en gave til en lille gut eller gutinde, så er det "Gru og genfærd" man skal have fingrene i. Den er lidt uhyggelig for de små, og underholdende for de lidt ældre. Så skynd dig ned og få din egen pakke med uhygge.

Indhold:
Washington Irving: Den hovedløse rytter

Chris Mould: En godnathistorie, Den fremmede, Ved kaminen, Om bord på Armadillo, Det allersidste tog
Edith Nesbit: Marmorstatuerne

Edgar Allan Poe: Hjertet, der røbede

Charles Dickens: Handelsmandens historie

Amelia B. Edwards: Spøgelsesvognen

Tak til forlaget Borgen for fremsendelse af bogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt