Aniston

Grøn mod rødmossethed

Det ligner lidt wasabi, men det er det ikke.

Grøn mod rødmossethed
"Grønt er godt for øjnene" - men farven grøn er faktisk også god til at udligne de røde toner, som mange af os har i vores ansigtshud.

Derfor er der også flere og flere inden for makeupverdenen, der fokuserer på de grønne pigmenter, når de skal lave concealers, BB Creams, CC Creams og alt det andet, som vi bruger til at forsøge at gøre vores ansigtshud så fejlfri som muligt.

Noget af det, jeg har svært ved at undvære i min daglige morgen-makeup-rutine, er en primer, og jeg har været ret glad for e.l.f. Cosmetics' "almindelige" primer, som blot sørger for, at man kan lægge en pænere og nemmere ansigtsmakeup, der bliver på plads i længere tid.

e.l.f. Cosmetics har dog også lavet en Mineral Infused Face Primer med grønne pigmenter, som naturligvis også klarer alt det der med at gøre huden mere glat, pænere og nemmere at arbejde på med resten af makeuppen - plus, at den altså indeholder grønt (ja, faktisk er den helt grøn), så den også går ind og minimerer rødmossethed og ligesom giver ansigtet mere af den kulør, som vi gerne vil have.

Mineral Infused Face Primer er super nem at arbejde med, den giver et rigtig fint grundlag for makeuppen, og selvom den ligner wasabi, når man trykker den ud i hånden, så får man altså ikke noget grønt skær i ansigtet, når først den er smurt ud, i stedet får man lige udlignet det værste af det røde, og gløden på huden bliver lige en tand friskere at se på. Super produkt til en super pris! I like that!


e.l.f. Cosmetics Mineral Infused Face Primer forhandles online hos Eyeslipsface.dk til cirka en flad 50'er.
ANNONCE
Grøn mod rødmossethed
Del

Seneste nyt