Aniston

Grøn Koncert 2013

Festivalmode, musik og velgørenhed.

Musik og velgørenhed i ét har eksisteret i adskillige år og det samme har de danske festivaller med alt, hvad det indebærer af udendørs koncerter, fadøl og ægte festivalstemning.

Og endags-festivalen og koncertturnéen Grøn Koncert, som traditionen tro rammer otte danske byer hen over sommeren, har haft musik og velgørenhed i fokus de sidste 30 år.

Om Grøn Koncert
Grøn Koncert opstod i 1983 - for præcis 30 år siden i år.

Her bestod den grønne festival af blot 40 frivillige, to folkevognsrugbrød, en lastbil og en varevogn. Spillestederne var ikke de samme som i dag, og på listen over kunstnere stod Sneakers og Frede Fup. 

Siden har Grøn Koncert udviklet sig med hastige skridt og flere navne såsom Nanna, Sanne Salomonsen, TV-2, Thomas Helmig, Gnags, Dodo &The Dodo's, Carpark North, Lars H.U.G, Sort Sol, DAD, Aqua, Tim Christensen, L.O.C, Mew, Malk de Koijn, Medina, Junior Senior, Kato og Magtens Korridorer etc. har prydet de grønne scener.

Sammenkoblingen mellem musik og velgørenhed er forbundet med Grøn Koncerts støtte til Muskelsvindsfonden, hvor Grøn Koncert støtter fonden og dermed er med til at forbedre levevilkårene for mennesker med den uhelbredelige sygdom, muskelsvind.

Grøn Koncert anno 2013
Sidste Grøn Koncert-dag er netop slut for i år, men Aniston.dk var med, da den grønne festival ramte Odense.

Vi fulgte naturligvis de traditionelle regler og nød musikken og diverse kunstneres sceneoptræden i fulde drag med den obligatoriske fadøl i hånden, som alle trofaste festival-gangere nu engang gør, men vi tilføjede også et nyt element: Gade- og festivalmode på Tuborg og muskelsvindsfondens legendariske festival.

Og det var lidt af en oplevelse at skyde festival- og gademode på pladsen, da alt for mange mennesker er samlet på et alt for lille areal og samtidig står utrolig tæt - men det lykkedes at finde nogle fine festivalklædte kvinder i mængden!


Se billederne fra Grøn Koncerts besøg i Odense nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
Bandana, oversized sportsinspireret kjole og old school tus! - Grøn Koncert 2013 Bandana, oversized sportsinspireret kjole og old school tus!
Bandana, oversized sportsinspireret kjole, synlig Bh, old school tus og klassiske blå sneakers. - Grøn Koncert 2013 Bandana, oversized sportsinspireret kjole, synlig Bh, old school tus og klassiske blå sneakers.
Cropped top, bæltetaske på skrå og farven sort fra top til tå. - Grøn Koncert 2013 Cropped top, bæltetaske på skrå og farven sort fra top til tå.
Lårkorte denimshorts, klassisk grå tee og oversized armyskjorte. - Grøn Koncert 2013 Lårkorte denimshorts, klassisk grå tee og oversized armyskjorte.
Gråmeleret sommerskirt, hvid basis tanktop, statement halskæde, solbriller i håret og bæltetaske på skrå. - Grøn Koncert 2013 Gråmeleret sommerskirt, hvid basis tanktop, statement halskæde, solbriller i håret og bæltetaske på skrå.
Solbriller, bæltetaske med nitter og mønstrede shorts og blazer suit i ren moderigtig pyjamasstil. - Grøn Koncert 2013 Solbriller, bæltetaske med nitter og mønstrede shorts og blazer suit i ren moderigtig pyjamasstil.
Del

Seneste nyt