Aniston

Green People

Vil du helst slippe for knuste biller i din make-up?

Noget make-up er fyldt med skrappe kemikalier og andre ting, man egentlig ikke har lyst til at putte i ansigtet (såsom knuste biller!!), men der er alternativer på markedet...
Green People
Et af disse er engelske Green People, som er certificeret økologisk - og helt uden biller!

Green People har netop lanceret en ny økologisk mineralmake-up-serie, der indeholder ni naturlige produkter, som består af mineralpigmenter, planteekstrakter og andre naturlige ingredienser såsom bivoks og cupuacusmør, der beskytter huden og tilfører næring og energi.

Make-up-serien indeholder ingen unødvendige syntetiske ingredienser og er, i følge producenten selv, velegnet til alle hudtyper - endda sart hud og hud med tendens til acne, eksem, psoriasis eller rosacea.

Den kemiske cocktail
Vi ved alle, at make-up ikke er sundt for hverken os eller vores hud. Men den er jo altså svær at undvære. Men noget af det make-up, vi køber, er fyldt med kviksølv, phthalater, parabener, bismuth oxychloride, og sågar carmine, der altså er knuste biller! Den slags skriver producenten ikke på emballagen - wonder why?!

I følge Charlotte Vøhtz, der er stifter af Green People, udsættes vores hud da også dagligt for op til 515 forskellige kemikalier - alene foundation kan indeholde 24!

Og daglig eksponering for den slags kemisk cocktail kan resultere i bivirkninger som irritation af huden og allergi - og oven i købet måske også fertilitetsproblemer samt cancer.
ANNONCE
Green People
Green People lover dog, at deres make-up-serie er et økologisk alternativ med alle de ekstra fordele, der findes ved brug af mineralmake-up, inklusiv fuld dækkeevne, solfaktor og hud, der frit kan ånde - helt uden den farlige kemi.

Aniston.dk har endnu ikke haft mulighed for at teste produkterne for dig. Men jeg synes, de lyder lovende...

Green People tilbyder over 120 produkter, som indeholder rene, naturlige og certificerede økologiske ingredienser, der produceres i små mængder for at sikre, at man modtager de friskeste produkter, og så kan Green People blandt andet bryste sig af at være indehaver af den strikse EcoCert-mærkning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE