Aniston

Green People Facial Oil

Aniston.dk har testet den nye Anti Ageing ansigtsolie fra økologiske Green People.

Økologiske Green People har netop introduceret en ny ansigtsolie til moden hud - eller dig, som gerne vil forebygge. Vi har testet sagerne...

Green People Facial Oil
Rynker og fine linjer er no go! Men hvor finder man et anti ageing-produkt, som ikke indeholder en masse kemi og andet snask? Det gør man hos blandt andet Green People.

Green Peoples Facial Oil er et helt nyt produkt, som netop er kommet i handlen, og den er specielt beregnet til at forebygge aldring af huden.

Olien er baseret på planter, eller som producenten selv siger: "Plantemagi"...

Duften af natur

Magien ligger i hybenolien, som forbedrer hudens elasticitet og dermed forebygger rynkedannelse og generel ældning af huden.

Facial Oil fra Green People er velegnet til alle hudtyper, og det super gode ved den er, at den slet ikke fedter.

Green Peoples Facial Oil trænger hurtigt ind og fugter, og så er den nem at have med at gøre. Herudover er olien økologisk og baseret på fair trade-ingredienser. Eneste minus er måske, at olien dufter meget naturligt og dermed ikke nødvendigvis af blomstereng. Men duften hænger ikke ved, så det kan man sagtens abstrahere fra.

Faktisk er Facial Oil fra Green People et super godt produkt til prisen.

Emballagerne, som Green People bruger, er iøvrigt genanvendelige og ikke luftfragtet. Produkterne indeholder desuden nogle af de reneste, naturlige og certificerede økologiske ingredienser og produceres i små mængder for at sikre, at du modtager et frisk produkt.

Green Peoples nye Facial Oil har en vejl. udsalgspris på 185 kr. for 30 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce