Aniston

Graviditetskalenderen

Gravid? Bliv fulgt godt på vej af Graviditetskalenderen.

8 ud af 6 stjerner
Graviditetskalenderen
Når man er gravid for første gang, er man lidt på bar bund.

Man kender naturligvis adskillige kvinder, der har været gravide, men inden man selv har en lille baby i maven, så er man ligesom ikke lydhør overfor, hvad alt det der ed graviditet egentlig handler om.

Men der sker jo så mange spændende ting inde i maven - også allerede inden, man overhovedet kan se noget uden på maven. Derfor kan det være rart at følge med i udviklingen via bøger, blade eller lignende.

Gyldendal har netop udgivet "Graviditetskalenderen" af Camilla Gry Temmesen.

En bog om din graviditet
Graviditetskalenderen er en hel bog, der udelukkende handler om det at være gravid, og den er skrevet af jordemoder, så det er et godt og fagligt opslagsværk.

Bogen tager allerede fat inden graviditeten. Så hvis man planlægger en graviditet, kan man allerede kaste sig ud i læserierne her. Den giver desuden gode råd til, hvordan man lever "rigtigt", hvis man gerne vil være gravid.

Der er herudover mulighed for allerede at begynde at føre lidt dagbog, når graviditeten endnu kun er i tankerne.

Gravid - uge for uge
"Graviditetskalenderen" handler dog primært om at være gravid. Det handler om, hvordan du føler; hvad du glæder dig mest til; hvordan plukkeveerne føles etc.

Så der er rig mulighed for at notere det hele undervejs, så du også kan huske det efter et halvt år, tre år og endda, når babyen er blevet voksen og måske vil synes, det er sjovt at høre, hvordan graviditeten egentlig var.

"Graviditetskalenderen" følger graviditeten uge for uge, minder dig om at spise folinsyre og giver mulighed for at lave noter hele vejen igennem.

Den handler om sexliv under graviditet, om far, om at være alene med et barn, og hvilke tegn I skal holde øje med, når fødslen nærmer sig.

Must-have til gravide
Alt i alt kan "Graviditetskalenderen" ses som en udvidet fødselsforberedelse, som du kan have med dig, hvor du går, og som bliver personlig ved hjælp af dine egne notater.

Da jeg selv blev gravid for cirka halvandet år siden, havde jeg ikke en graviditetskalender, men det ville jeg absolut ønske, at jeg havde haft, fordi jeg så nu ville have haft en masse sjove noter og historier, som aldrig ville gå tabt.

Ja, den giver da næsten lyst til at få en til med det samme - men også kun næsten!

"Graviditetskalenderen" er et super lækkert opslagsværk og dagbog i et. Og nu hvor jeg kender til den, ville jeg ikke undvære den under en graviditet.

"Graviditetskalenderen" er skrevet af Camilla Gry Temmesen og udgivet af Gyldendal den 31. januar 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce