Aniston

Gravid - så besøg Babyinfo.dk

Nyt community for forældre...

Singler har Dating.dk, musikere har Myspace.dk. Nu har forældre fået Babyinfo.dk. Siden er et nyt mødested for gravide og nybagte forældre. På Babyinfo.dk kan man blandt andet få svar på, hvordan man behandler fædres fødselsdepressioner, som er et stort og overset problem.
ANNONCE
Gravid - så besøg Babyinfo.dk
Hvert år rammes 4-5.000 nybagte danske fædre af en fødselsdepression

At blive forældre er en gevaldig livsomvæltning - både praktisk og psykologisk, både for far og mor. Det er når den omvæltning føles overvældende og uhåndterbar, at nybagte forældre risikerer at få en fødselsdepression - og det gælder begge forældre.

Fødselsdepression påvirker barnets udvikling
Chefpsykolog på Rigshospitalet, Svend Aage Madsen peger på undersøgelser, der viser, at 40% af de børn, som har haft en forælder med fødselsdepression, udvikler følelses- eller indlæringsmæssige problemer senere hen blandt andet i skolealderen.

Der er meget, som nybagte forældre skal lære at håndtere, og de er naturligvis på udkig efter viden og mennesker med erfaringer, de kan lære af. Men tiden er knap, og de praktiske gøremål er mange.

Et "Myspace for forældre"
Derfor går mange gravide og forældre på internettet. Men er det nok, og er det godt nok?

"Nej, det er ikke nok. Det ved alle. Nettet er et redskab - ikke en erstatning. Og nej, vi synes ikke stederne på nettet for nybagte forældre er gode nok.

Derfor har vi søsat Babyinfo.dk".

Singler har Dating.dk, musikere har Myspace.dk. Nu har forældre fået Babyinfo.dk.
Babyinfo.dk er et nyt mødested for nybagte forældre. Det er et forum for både fædre og mødre og med plads til både det nye, sjove og svære ved at blive forældre. At bliver forældre er forbundet med nye ting, nyt tanker og nye erfaringer, og Babyinfo.dk giver brugerne mulighed for at udveksle med hinanden.

Der vil være plads til god gammeldags ammestuesnak, og der vil være mulighed for at udveksle erfaringer og tips og blive klogere på sig selv i rollen som forælder.

Babyinfo.dk er et bibliotek. Forældre får adgang til ny forskning og viden - blandt andet fra Juliane Marie Centret under Rigshospitalet, hvor der forskes i den psykologiske omvæltning, som barnefødsel er for de nybagte forældre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce