Aniston

Gravid på tid - intro

Læs startskuddet til Aniston.dk's nye babyblog...

"Der er to streger," siger hun, og smilet breder sig ud over hele hendes smukke ansigt. Nu er vi med på vognen. Vi skal være forældre.

Dermed er min opgave er nu at skrive en ny babyblog her på Aniston.dk
Gravid på tid - intro
Lidt af en mission faktisk, for hvad pokker skriver man, og hvordan får man introduceret læserne på den korrekte måde for den livsstil, der nu kommer?

Alt har en begyndelse, og det samme havde vores forhold. Og eftersom jeg får æren af at tage jer med ind i resten af hele den her oplevelse, lader jeg min kærestes ord introducere jer for vores begyndelse:

"Pludselig ser jeg en skikkelse ud af øjenkrogen, jeg drejer mit hoved til venstre og ser op på denne skikkelse. Rummet og tiden står fuldstændigt stille, og jeg er sikker på, at mit hjerte er stoppet i nogle sekunder, og jeg har glemt at trække vejret, for det mine øjne ser, er det smukkeste, det nogensinde har set. Mit blik er fastlåst til dette mystiske væsen, der fuldstændig har taget alt min opmærksomhed på et splitsekund. Jeg ser i slowmotion dette væsen gå ned af et par enkelte trappetrin og fortsætte hen ad gulvet og stopper så op foran en gruppe andre mennesker og snakker med dem. Jeg kan ikke tage blikket væk fra hende, og jeg er klar over, at jeg stirrer på en ubehagelig måde, men jeg kan ikke lade være. Hendes blik vandrer hurtigt rundt i rummet, men det stopper op ved mig, og hun kigger mig i øjnene og smiler, hvorefter hun atter vender sit blik mod dem, hun snakker med."
ANNONCE
Gravid på tid - intro
"Jeg sidder mundlam tilbage og kan ikke fjerne mit blik fra hende, og jeg følger hende diskret, hvorend hun går hen i rummet og nyder synet af, hvad jeg ser. Jeg ser det smukkeste menneske, jeg nok nogensinde har set og min eneste tanke er, hvordan i alverden jeg får trådt ind i hendes verden, inden hun atter forsvinder ud af mit syn, måske for evigt. Jeg må slippe min iagttagelse et øjeblik for blæren er fyldt op, og jeg må ud og lade vandet, og lige i det jeg har stillet mig op i køen, kommer hun som den næste bag mig i køen, det er nu jeg har chancen for at træde ind i hendes verden, og jeg når ikke at tænke mig om, hvad jeg skal sige, før jeg kommer med en smøre om, at jeg er fra Fyn og om det her mon er stedet, man går i byen, hvilket jeg jo udmærket godt ved, det er, da vi har undersøgt alt hjemmefra."

"Jeg spiller bare dum og uvidende og prøver bare at skyde nogle ord af for at gøre mig bemærket. Hun er yderst høflig og smiler stort til mig, mens hun svarer på mine spørgsmål, og jeg kigger ind i hendes øjne imens og tænker, hvor fantastisk smukke de dog er. Så bliver det min tur, og jeg lukker døren til toilettet og tager hænderne op til hovedet, banker mig selv panden og hvisker til mig selv, at jeg sgu da må tage mig sammen og opføre mig normalt frem for at blive helt forstenet af dette væsens nærvær."

"Natten går med lystige skridt, og jeg holder skarpt øje med denne guddommelige smukke person, der lyser hele rummet op af ren og skær charme. Jeg får også taget mig sammen til at tale en lille smule med hende og får på en eller måde fat i en smule af hendes opmærksomhed, for hun fanger mit blik mange gange og sender mig en del smil, mens jeg på bedste vis, viser hende fynske scoretricks og forklarer lykkereglerne og alt det, jeg/man KAN."
ANNONCE
Gravid på tid - intro
"Jeg er klar over, at dette menneske vil jeg gerne se igen på den ene eller anden måde og se, hvad personen mon gemmer på. Jeg bager ikke på hende, for jeg ønsker ikke at score hende, jeg ønsker bare at se hende igen ,da hun har et eller andet, jeg ikke kan sætte finger på, så jeg inviterer hende til fest og giver hende mit nummer og håber dermed, at jeg på en eller anden måde har formået at træde nok ind i hendes verden, så hun også en dag kunne tænke sig at møde mig igen, på et helt almindeligt bekendskabsplan. Men lige da diskoet lukker, er der pludselig en anden pige, der nupper mit nummer ud af hånden på denne smukke pige, jeg slet ikke kan få øjnene fra. Jeg står handlingslammet og tænker: Hvad i alverden der dog lige skete der! Og jeg ser for mig, at jeg aldrig kommer til at se denne person igen - nogensinde. Ved ikke om denne pige har kunne se mit nedtrykte blik, for hun kigger mig i øjnene igen og siger, at hun bare finder mig på nettet, og så kan vi snakkes ved der. Det hjalp mig nok til at gå ud af døren og tilbage til hotellet, mens jeg bandede til de andre piger hele vejen. For selvfølgelig ville hun da ikke kunne huske, hvad jeg hedder på nettet, og jeg havde glemt, hvad hun havde sagt, hun hed pga alt det alkohol, og jeg var bare mega sur - lige indtil de andre mindede mig om, at Århus jo bare var ren og skær junk, og at det da var lige meget. Jeg gav dem ret mens jeg stadig var lidt trist over det, men at det overlevede jeg jo nok. Dagen efter måtte jeg diskret lokke denne piges navn ud af guiden uden at lade dem vide, at jeg bare MÅTTE vide hendes navn."

"Hele dagen var dette væsen stadig i mine tanker, og det varede ikke længe fra jeg kom hjem til Fyn, før jeg selv havde sporet hende på nettet og lagt en hilsen. Men det der gjorde, at glæden ingen ende ville tage, var da der tikkede en sms ind om aftenen fra LUCCA - Den smukkeste pige jeg havde set! Og hun havde sørme også det smukkeste navn. Jeg fik det største smil frem på mine læber, da jeg læste hendes sms, for den bekræftede, at jeg også havde formået at træde ind i HENDES verden, selvom det kun var en lille bitte smule. I det øjeblik var jeg ihvertfald lykkelig og det fuldendte en verdensklasse tøsetur at få den sms, da jeg kom hjem."

Ting udvikler sig selvfølgelig, og vi står nu og venter på at flytte sammen, lige så snart en større bolig tilbyder sig. Det næste trin bliver så at få lavet en rigtig familiebase med mor, mor, to børn (min udkårne har nemlig en i forvejen) og omverdenens tilgang til dette. 

Jeg har faktisk aldrig nogensinde ville have børn selv og har faktisk altid syntes, det var ret synd for et barn at vokse op uden en faderfigur. Men efter at have set et par af mine lesbiske par-veninder få børn - og efter selv at have gået op og ned af min kærestes søn som en anden forælder, ja så har jeg vænnet mig til tanken. Og nu er der ihvertfald ingen vej tilbage...

Næste uge i Anston.dk's babyblog: Hvordan får et lesbisk par egentlig to streger på testen? Jeg fortæller om de tre første måneder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce