Aniston

Gratis transport til alle i nordjylland

Alle søndage i advent skal der køres bus og tog i nordjylland. Det er nemlig gratis.

Gratis transport til alle i nordjylland
Hvis man er bosat i Nordjylland, gør nordjyllands trafikselskab det nu umuligt at undgå søndags kaffen hos bedstemor. Alle fire advents søndage, er al tog og bus transport gratis, det gælder fra kl. 00.00 til 23.59. Dog er det for DSB fra kl. 04.00 til 03.59 mandag nat.

Tilbudet gælder alle NT's busser og teletaxaer, alle tog på Thybanen mellem Ydby og Thisted, alle DSB tog mellem Hobro og Frederikshavn samt alle tog på Hirtshalsbanen og Skagensbanen.

NT's direktør Christian Roslev udtaler:
"Anledningen er, at vi ønsker at vise hvilke
ANNONCE
Gratis transport til alle i nordjylland
kvaliteter den kollektive trafik har at byde på. Her er de fire adventssøndage en perfekt mulighed, fordi mange tager ind til de større byer for at julehygge og juleshoppe. Og når man tager bus eller tog, slipper man bl.a. for besværet med at finde en parkeringsplads.
Mange familier har tradition for en årlig juletur, hvor man kigger på juleudsmykninger og får et glas gløgg. Når bilen står derhjemme, kan man roligt nyde et glas eller to. Samtidigt elsker børn at rejse med bus og tog - særligt når det er sammen med far eller mor. Så i virkeligheden er adventsgaven en mulighed for kvalitetstid

DSB's regionschef, Knud Erik Bendixen tilføjer:
"Vi vil gerne minde folk om, at de har en hurtig og attraktiv måde at komme til og fra byen på. Derfor tilbyder vi gratis kollektiv trafik på de fire adventssøndage i hele Region Nordjylland. Samtidig er det også en hyggelig dag for vores medarbejdere, der oplever mange glade passagerer."

De fire selskaber, NT, DSB, Arriva Tog og Nordjyske Jernbaner, forventer der er en masse der vil benytte sig af tilbuddet og er da også indstillet på det kan skabe en del trængsel.

Aniston.dk spørger læserne:
Ville i benytte jer af en sådan adventsgave?
ANNONCE
Del

Seneste nyt