Aniston

Gratis internet og e-bøger i Kongens Have

Gratis wifi og læsestof er lige rundt om hjørnet - hvis du bor i KBH!

Gratis internet og e-bøger i Kongens Have
Riidr og Lindhardt og Ringhof lancerede i fredags helt gratis, trådløst internet til alle besøgende i Kongens Have i København. I anledningen af premieren er det desuden muligt at downloade bestsellerkrimien "Kragepigen", hvis man er blandt de første 500.

Samtidig med det spændende nye tiltag lancerede de to parter en service, som skal gøre dig og mig mere bevidste om brugen af e-bøger, nemlig det såkaldte "RiidrNet".

RiidrNet er en dedikeret hjemmeside til de besøgende i Kongens Have, og på siden kan man lære mere om e-bøger, læse en smagsprøve direkte i browseren, eller få et godt tilbud på en e-bog.

Gratis bøger og læseprøver
Og hvis man er hurtig, kan man altså også erhverve sig en ganske gratis e-bog.

Riidr og Lindhardt & Ringhof har nemlig stillet 500 gratis downloads af Jerker Eriksson og Håkan Sundquists succeskrimi "Kragepigen" til rådighed, som kan downloades ganske gratis.

Det vil derudover være muligt at læse en smagsprøve fra forfatternes kommende bog "Sorgens ild", samt Benn Q. Holms kommende titel "Byen og øen".

Begge e-bøger udkommer først til efteråret, og læseprøverne er helt eksklusivt tilgængelige for RiidrNets brugere.

Tjek din mail
Udover at kunne gøre brug af de mange tilbud på RiidrNet, kan du selvfølgelig også benytte det gratis wifi til at læse dine mails, tjekke nyheder, eller hvad du nu har lyst til.

RiidrNet bliver vist, første gang du åbner sin browser, mens du er sluttet til netværket. Styrken af signalet afhænger i høj grad af det mobile apparats trådløse modtager, samt hvor i parken du befinder sig. Den bedste dækning findes i den halvdel af haven, som vender mod Kongens Nytorv.

Og smut så i parken og læs en bog!!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce