Aniston

GPS til mænd, kvinder og kærlighed

Guide til kærlighed, skrevet med kærlighed - og en anelse forældet tankegang.

3 ud af 6 stjerner
GPS til mænd, kvinder og kærlighed
Har du styr på dit kærlighedsliv? Sådan helt styr på det? Forstår du altid, hvad din partner mener? Eller hvorfor din date måske ikke lige sender en sms tilbage, når du nu har sendt flere søde beskeder til ham?

Det gør du sikkert ikke. For vi mennesker tænker på ingen måde ens, og derfor kan der ligge mange bagtanker, følelser eller andet bag den måde, vi handler på.

Specielt i datinglivet er dette jo altid en joker. Skal jeg ringe til ham? Hvorfor skriver han ikke til mig? Vil han ringe igen, hvis jeg allerede har sex med ham på første date?

Alt dette, og i øvrigt rigtig meget mere, prøver journalisten Karen Seneca at give en guide (eller GPS) til i sin helt nye bog "GPS til mænd, kvinder og kærlighed".

Sex, kærlighed og kommunikation
Karen Seneca, som også er klummeskribent på Ekstra Bladet og har udgivet et par bøger tidligere, er da også erfaren udi dating-, sex- og kærlighedsøvelsen.

Hun lægger ikke skjul på, at hun har haft mange mænd i sit liv, og at hun ved en del om kommunikation.

Således har hun også interessant indsigt i andres skriverier og studier, hvilket er virkelig interessant læsning.

Bør tages med et gran salt
Det, der dog er knap så interessant, er, når hun bidrager med egne holdninger til kønsroller og til, hvordan mænd og kvinder tænker og fungerer. 

Eksempelvis er hun overbevist om, at kvinder ikke kan have sex uden at blive forelskede, mens mænd kan hoppe fra seng til seng uden at involvere følelserne.

Der er således en række grove generaliseringer, når det gælder kønnene og sex/kærlighed, som undertegnede er rygende uenig i, og som jeg egentligt troede, vi i dagens Danmark var kommet over. Men det er forfatteren til "GPS til mænd, kvinder og kærlighed" altså ikke.

Dog vil jeg sige, at hvis du er single, virkeligt dårlig til at tolke andre mennesker (mænd), eller over-sensitiv kvinde og higer efter at finde den rette på Dating.dk, Facebook eller i nattelivet, så har Karen Seneca da nogle interessante nedslagspunkter, som du kan læne dig op ad - og tage med bare et lille gran salt.


"GPS til mænd, kvinder og kærlighed" er skrevet af Karen Seneca og udgivet af Bogkompagniet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt