Aniston

Goran Visnjic

Den lækre mand fra Kroatien

Goran Visnjic er manden, der får munden til at savle, øjnene til at stråle, benene til at føles som smør og hjertet til at banke hurtigere. Han er manden de fleste bedst kender fra tv-serien "Skadestuen", hvor han spillede lægen "Dr. Luka Kovac", og hvor han uge efter uge tog de kvindelige seer med storm.
ANNONCE
Goran Visnjic
Goran Visnjic blev født den 9. september 1972, i den lille kroatisk by Sibenik. Lige fra han var helt lille kunne han mærke, at han var bestemt til at læse poesi og spille skuespil. Og allerede i en alder af ni år fik han hovedrollerne i skolens teaterstykker.

Efter skolen kom han ind i militæret for at aftjene sin værnepligt, men da den var overstået meldte han sin under fanerne igen, for Balkan-krigen var brudt ud, og den unge mand følte at det var hans job at tjene sit land og beskytte sin familie.

Da han blev 20 år kom han med i den prestigefylde skole "Academy of dramatic arts" i Zagreb, og i en alder af 21 blev han valgt til en rolle i en produktion af Hamlet, hvilket var begyndelsen på seks års skuespil, mens de krydsede landet.

Dette medførte at han blev et kendt ansigt, og han var så heldig at modtage tre "Bedste nationale skuespiller awards" inklusiv en "Orlando" som er den kroatiske udgave af en Tony-award.

I 1997 udvalgte instruktøren Michael Winterbottom, Goran til en rolle i "Welcome to Sarajevo" Det var her det Amerikanske publikum så den kroatiske skuespiller for første gang, og siden da har de ikke kunne for nok af ham, hvilket man jo sagtens kan forstå dem i.

Goran har også haft flere forskellige roller i både film og tv-serier såsom den populære tv-serie "Skadestuen" som var med til at gøre ham verdenskendt, samt gjorde at antallet af fans, pludselig begyndte at vokse med lynets hast og i år 2000 kom han så med på listen over "People magazines 50 beautiful men" og det kan man jo sagtens forstå.

Den lækre Goran er desværre er gift, det blev han i 1999, men derfor kan man jo stadig savle over ham. For lækker det er han, så skynd jer at tjek galleriet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce