Aniston

Google dig selv

Prøv at Google dig selv, og se hvad der kommer frem

Internettet er en kilde af viden, et opslagsværk, som for bare 50 år siden ville have fyldt mere end selv det berømte bibliotek i Alexandria.
Google dig selv
Jeg tror helt ærligt ikke, at der findes den ting eller den person, som man ikke kan få information om via internettet. Tænk bare på da nyheden om Paris Hiltons sexvideo kom frem, da "Googlede" tusindvis af nysgerrige sig frem på nettet, for at få et glimt af videoen, inden den atter, godt hjulpet på vej af en retskendelse, ville forsvinde igen.

Er man gået helt i åndenød over for eksempel Robbie Williams, ja så kan internettet ikke kun levere den ønskede information men også billeder nok til at tapetsere hele værelset, til stor glæde for vedkommendes mor. Selv en vejrudsigt kan man få, så man ikke risikerer at sidde i skoven med kæresten og madkuren i silende regn og ønske, at man dog bare var taget i biffen istedet for.

Så helt ærligt der er ikke den ting som internettet ikke kan bruges til. Og når man nu er på dette tekniske vidunder hvor starter man så med for at finde alle disse mange informationer, selvfølgelig vores allesammens google.

Jeg googlede mig selv
Nu har jeg et meget specielt navn - Zara Kaufmann. Faktisk så specielt at jeg aldrig før er stødt på det. Men en dag jeg alligevel sad og Googlede efter informationer til en artikel, prøvede jeg for sjovs skyld, at skrive mit eget navn og dermed Google mig selv. Bare for at se hvad og om der overhovedet ville komme noget frem.

Mine forventninger var egentlig ikke ret store, ja faktisk troede jeg slet ikke, at der overhovedet ville komme noget frem. I bedste fald måske noget fra tøjkæden Zara, som jeg jo deler navn med. Så stor var overraskelsen, da der rent faktisk dukkede en masse op.

De første henvisninger var til MusikGEIL, og nogle af de artikler jeg har skrevet derinde. Dernæst fandt jeg ud af, at både mit for og efternavn er en del af det phonetiske alfabet. Ligeledes fandt jeg ud af, at jeg faktisk deler efternavn med en hel del forfattere og komponister. At jeg også deler begge navne med to store tøjkæder, vidste jeg så i forvejen, men fik det da bekræftet endnu en gang. Listen var virkelig lang, og de gange jeg kunne se at det var mig selv der blev hentydet til, var en underlig men også sjov følelse.

Så skulle du, selvom det næsten er umuligt, i sådan en dejlig sommervarme, kede dig eller er du bare nysgerrig som mig så prøv at google dig selv, og se hvad der sker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce