Aniston

Goodness Tea

Pickwicks nye naturlige godhed - om ikke andet, så for halsens skyld.

Man kan vist rolig sige, at Pickwick har lavet noget for enhver smag. Chi Berries med bl.a. rooibos, Lavender Serenity med lavendel, Vanilla Warmth med rooibos og kanel, Lively Lemon Grass med citrongræs og ingefær - Goodness Tea Man kan vist rolig sige, at Pickwick har lavet noget for enhver smag. Chi Berries med bl.a. rooibos, Lavender Serenity med lavendel, Vanilla Warmth med rooibos og kanel, Lively Lemon Grass med citrongræs og ingefær
Nu er jeg en RET inkarneret kaffedrikker, og jeg drikker faktisk kun te, når jeg er syg. Og det er jeg lige nu!

Der er dog ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. For mine hævede mandler, snottede næse og ømme hals har været den oplagte mulighed for at hoppe ud i Pickwicks helt nye tevarianter Goodness Tea.

Goodness tea er ikke bare endnu en serie af te i poser. I Goodness-konceptet ligger nemlig, at teen er baseret på 100 pct. naturlige ingredienser, og at den ligesom er mere grov og baseret på hele teblade, hvilket vi ellers mest kender fra løs te. Pickwick Goodness tea er dog doseret i poser - pæne, lækre og bløde poser.

Goodness Tea findes i fire varianter: Lavender Serenity, Vanilla Warmth, Lively Lemon Grass og Chi Berries. Min klare favorit er Lavender Serenity, som er en sort te med lavendel, kornblomst, morgenfrue og citronskal. For skal jeg endelig drikke te, så skal det altså helst være sort. Lavender Serenity er dog faktisk en ret god substitut for kaffe, hvis det lige skal være lidt sundere og bedre for halsen.


Pickwick Goodness Tea forhandles bl.a. på Nemlig.com.
ANNONCE
Teposen til Pickwick Goodness Tea er sådan lige en tand lækrere end så mange andre teposer. Det betyder naturligvis ikke noget for smagen, men det gør lige oplevelsen en tand lækrere for mig. Og bemærk i øvrigt min drøn skønne nye termokop fra Bodum! Den er så god! - Goodness Tea Teposen til Pickwick Goodness Tea er sådan lige en tand lækrere end så mange andre teposer. Det betyder naturligvis ikke noget for smagen, men det gør lige oplevelsen en tand lækrere for mig. Og bemærk i øvrigt min drøn skønne nye termokop fra Bodum! Den er så god!
Goodness Tea
Del

Seneste nyt