Aniston

Goldwell Flat Marvel

Aniston.dk har testet produktet, der giver velplejet og glat hår - med eller uden glattejern.

Nogle gange skal håret være krøllet, andre gange kruset og andre gange igen, skal det bare været så glat som overhovedet muligt.

Men det glatte look kan være svært at opnå - specielt uden glattejern. Der vil, for de flestes vedkommende, altid være en hårtot eller to, der går sine egne veje og ødelægger looket.

Glat hår med og uden glattejern
ANNONCE
Goldwell Flat Marvel
Aniston.dk har testet Goldwells stylingprodukt, som gør det muligt at glatte håret helt uden glattejern - eller med, hvis man gerne vil have et mere perfekt resultat og har tiden til at glatte.

Det er dog ofte sådan, at jeg i hvert fald ikke har tid til at stå og glatte håret med glattejern om morgenen, og det er her, Goldwell Flat Marvel er rigtig god!

Flat Marvel glatter nemlig også håret, hvis man blot vasker det og bruger en lille klat af produktet i håret og så redder det ud. Det er virkeligt nemt og tager kun 30 sekunder ekstra.

Samtidigt bliver håret dejlig blødt og ekstra nemt at sætte. Og man er hurtigt ude af døren med super lækkert hår, der er glat - dog ikke helt fladjernsglat, men det ser velsat og velplejet ud.

Hvis du har tiden til at glatte med glattejern, kan du dog også med fordel bruge Goldwell Flat Marvel, fordi produktet beskytter mod varmen fra jernet. Og når man bruger begge dele, er resultatet helt i top.

Find Flat Marvel billigere

Goldwell Flat Marvel finder du hos frisøren eller på hjemmesiden Nicehair.dk, hvor du i stedet for den vejledende udsalgspris kun skal betale 59 kr. for 100 ml af produktet.

Lækkert hår kan naturligvis ikke gøres op i penge, men det er da altid rart at spare et par kroner - så man kan købe endnu flere lækre hårprodukter...

Goldwell Styling Flat Marvel 100 ml har en vejl. udsalgspris på 119 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE