Aniston

Gør garderoben klar til en ny sæson

Efteråret er efterhånden på vej, og det betyder også, at det måske ikke længere er dine shorts eller nederdele, der hænger forrest i skabet, når du skal vælge tøj. 

Med det lidt køligere vejr er det i stedet mere tiltalende at trække i en langærmet bluse med krave eller have en ekstra undertrøje under tøjet. Det nytter ikke noget at gå rundt og føle sig kold, så hellere sørge for at have lidt ekstra lag.
Det er bare ikke alle, der føler, de har en garderobe fyldt med tøj, der passer til årstiden. Nogle gange er det i orden at forkæle sig selv, og det kan være, du skal til at kigge på, om du skal have skiftet ud i tøjskabet, så du kan føle dig klar på efteråret og vinteren med lækkert tøj, du føler dig tilpas i. Find styles fra Six

Ames til forførende priser, så kan du garanteret få nyt tøj på bøjlerne til sæsonen.

Behageligt og noget, der passer til alt

Trænger du til tøj, der altid passer, uanset hvad du har på sammen med? Det er måske ikke muligt at opfylde det 100 % af tiden, men med basisvarer er du tæt på. De forskellige stykker tøj, du finder i kollektionerne, er i merinould, som er enormt blødt og hjælper dig til at holde varmen. Det gælder alt fra almindelige bluser til rullekraver. Mange af produkterne er holdt i afdæmpede, neutrale farver, der kan matches med de fleste andre ting.

Enkelt af bluserne har til gengæld fået et pift af noget sommerligt og farverigt, hvor pastelfarverne kommer og tager over. Den samme model kan du finde i flere farver og størrelser, og er du lidt i tvivl om, hvilken størrelse, der passer dig, kan du læse dig frem til forskellige størrelsesguides, ligesom alle specifikationer om de enkelte stykker tøj er listet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce