Aniston

Godt selvværd = god sex

Kvinder, der har det godt med sig selv får mere ud af deres sexliv

Kvinde, elsk dig selv og bliv gladere for dit sexliv. Mange kvinder er i forvejen klar over det, men nu er det ikke kun almindelig pigesnak, nu er det også bevist!

Godt selvværd = god sex
Du skal lære at elske dig selv, så vil du få det meget bedre med dig selv og dit sexliv blive endnu bedre! Det er længe noget, som har floreret som et rygte, men det er nu blevet videnskabelig bevist af en gruppe forskere.

De undersøgte 300 heteroseksuelle kvinder mellem 30 til 35 år. Undersøgelsen har løbet over ti år og gennem disse ti år skulle de svare på spørgsmål omkring deres sexliv.

Desuden blev de også spurgt om de så sig selv som mere eller mindre attraktive end de gjorde for ti år siden.

De fleste mente, at de var langt mere attraktive dengang i forhold til nu. Desværre var sexlysten gået ned sammen med deres indtryk af deres egen krop.
 
Men de få, som synes de var blevet mere attraktive med årene, havde derimod mere lyst til sex, de fik mere sex og de var utrolig tilfredse med den sex de fik. Så forskerne konkludere at kvinders kropsbillede af dem selv, smitter af på deres seksuelle forhold.

Det hjælper på sexlysten at kvinden kan lide sin krop, at hun føler sig sexet og tilbagemeldinger fra partneren har en stor effekt på kvindens syn på sig selv. Ros kan i den grad føre til meget bedre sex.

Så hvis din partner ikke rigtig har lysten, så er det bare at komme frem med komplimenterne for det hjælper!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce