Aniston

Gode tips til forkælelse gennem den kolde og lange vinterperiode

Mange bryder sig slet ikke om vinterperioden. Det betyder nemlig mange måneder, hvor det hele er koldt, mørkt og kedeligt. Her foregår de fleste aktiviteter indendørs - primært fordi det simpelthen er for koldt at opholde sig udenfor. 
Og når man skal finde på nogle gode indeaktiviteter, så bliver det ofte meget af det man laver: Netflix, læse bøger, spille spil, bage, scrolle gennem Instagram og Facebook, samt mange andre lidt kedelige aktiviteter.
Men det hele behøver faktisk slet ikke at være så koldt, gråt og kedeligt. Der findes mange flere måder, hvor man kan forkæle sig selv i vinterperioden - også med ting, der er lidt anderledes, og som foregår udendørs! 

2 gode tips til anderledes aktiviteter i vinterperioden

Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna i Silkeborg giver dig mulighed for at lave noget lidt mere anderledes end de helt almindelige aktiviteter, som man altid laver i vinterperioden. 
Vi giver dig her to gode tips til nogle anderledes aktiviteter, som du kan lave i vinterperioden. 

1. Slap af og drøm dig væk fra hverdagens stress i et vildmarksbad

Et vildmarksbad er et stort hottub-lignende kar, som typisk er lavet i træ. Det er placeret udendørs og modsat andre former for spabade, så bliver denne varmet op ved hjælp af en ovn. 

Vildmarksbadet er et utroligt oplagt sted at slappe af. Det varme vand bærer både fysiske og psykiske fordele med sig. Det varme vand kan nemlig være med til at løsne spændte eller overbelastede muskler og det er aldeles fremragende til stive led. Derudover har det varme vand en afslappende effekt på sindet. 

Lej et vildmarksbad for en periode hos Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna i Silkeborg. Det kan være, at du vil gøre lidt ekstra ud af en weekend, eller du ønsker måske at pifte sommerhusturen op?

2. Giv dig selv en oplevelse af afslapning og velvære med en sauna

Hos Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna har du også mulighed for at leje en sauna, der også har en utrolig gavnlig effekt på både krop og sind. 

Det er ikke uden grund, at saunaen i de seneste par år er blevet utroligt populært. Det kan nemlig være en rigtig rar oplevelse at sidde helt afslappet i den varme sauna. Og udover den rare fornemmelse man får i kroppen af at sidde i varmen, så har saunaen også mange sundhedsmæssige fordele. 

Varmen gør nemlig, at vores blodkar udvider sig, hvilket betyder, at vi får en bedre blodgennemstrømning og vores blodtrykket vil falde. 

Lej et vildmarksbad eller en sauna i vinterperioden

Det kan være rart med en weekend, hvor der er en sauna eller et vildmarksbad til fri afbenyttelse. Måske du bare gerne vil forkæle dig selv med en wellness-weekend? Det kan også være, at du gerne vil gøre lidt mere ud af vinterens traditionelle sommerhustur?  
Se dine muligheder for udlejning af vildmarksbade og saunaer på Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna hjemmeside. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce