Aniston

Gode tips til at pifte stuen op

Du kender nok godt til at synes, at din bolig er ved at blive en lille smule kedelig. Du begynder at lede efter ting, du kan ændre, så du igen kan få glæden ved din bolig tilbage. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte henne, er stuen en rigtig god mulighed. Mange danskere bruger meget tid i stuen hver dag, og derfor er stuen et af de rum, hvor du helt klart vil kunne mærke en forskel, hvis du pifter nogle ting op. 

Invester i nogle nye møbler

En af de ting der nemt kan blive kedelige i stuen er, at du har kigget på de samme møbler i rigtig lang tid. Det er naturligvis ikke altid lige billigt at købe nye møbler, men hvis du er begyndt at kede dig over din bolig, er det altså sandsynligvis investeringen værd. Ved at købe nye møbler er det pludselig et helt andet syn, der møder dig, og det kan være lige præcis det, du mangler.

Skab forandring med ny maling i stuen

Du tænker måske ikke så meget over malingen på dine vægge i dagligdagen, men det er helt sikkert en af de ting, du vil lægge mærke til, hvis der sker en ændring. Ved at give væggene i stuen et nyt lag maling i en ny farve, kan du skabe den spændende forandring, stuen mangler. 

Tilsæt farverige pyntegenstande

Hvis stuen bliver for kedelig i farverne, er det også noget, du hurtigt kan blive træt af. Ofte skaber det en hel del mere spænding i stuen, hvis du tilføjer forskellige elementer, der medbringer noget farve. Dette kan gøres på mange forskellige måder - du kan hænge nye malerier op på væggene, du kan købe farverige vaser og blomster til gulvet eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og du skal følge dit hjerte!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE