Aniston

Gode overvejelser inden du træffer en beslutning om din kommende Botox-behandling

Kosmetiske behandling har for alvor vundet indpas på det danske marked, og det er med god grund. Her har du nemlig muligheden for at få foretaget små korrektioner i ansigtet helt uden at skulle under kniven. Men inden du beslutter dig for at få lavet en behandling, er der en række overvejelser, du bør gøre dig. På den måde kan du være helt sikker på, at en kosmetisk behandling er det rette for dig. 

Vi fortæller dig mere om, hvad der er godt for dig at overveje omkring din kommende Botox-behandling. Der kan også være andre behandlingstyper, der måske er mere hensigtsmæssige for dig, og derfor skal du overveje det hele nøje. 

Sådan virker Botox 

For at gøre det klart for dig, hvad en Botox behandling kan give dig, kan du her læse mere om, hvordan produktet virker. Botox er en toxin, der er udvundet fra en bestemt type af bakterier. Den primære funktion er at hindre signalet mellem nerve og muskel, der på normal vis resulterer i muskelsammentrækninger. Disse sammentrækninger bliver med tiden værre, og det kan give anledning til en nødvendig rynkebehandling for at komme dem til livs. 
Botox anvendes også til at mindske spastiske lammelser, skelen med øjnene og spændingshovedpine. Det får nemlig musklerne til at slappe af og afstresse, idet signalet bliver blokeret. 

Pris og varighed skal overvejes

Sammenligner vi et permanent ansigtsløft med en Botox-behandling, er der en stor forskel i prisen. Dette skyldes indgrebets størrelse og varigheden af behandlingen, og derfor er et permanent ansigtsløft altid dyrere end en effektiv Botox-behandling. Men selvom der kan være penge at spare i første omgang, bør du overveje, hvad der er det bedste for dig. 

Botox er ikke permanent, og derfor vil en behandling typisk holde i op til seks måneder. Den første behandling holder typisk i fire måneder. Det betyder for dig, at du jævnligt skal betale for en ny behandling, hvis du vil vedligeholde resultatet. Bliver behovet for en behandling en tilbagevendende tendens, kan det være fordelagtigt at overveje en permanent løsning i stedet for. På den måde vil du også undgå komplikationer i huden, hvis du får foretaget for mange behandlinger med Botox. 

Andre overvejelser inden behandling

Selvom Botox er blevet en populær behandlingsform mod rynker, er det ikke alle patientgrupper, der bør få en behandling. Er du gravid eller ammende, bør du undgå en behandling. Det samme gælder for personer med muskel- eller nervesygdomme. Er du i behandling med blodfortyndende medicin, eller tager du dagligt fiskeolie, skal du stoppe med dette otte dage inden din behandling. På den måde undgår du blå mærker på huden. 

Skal du have behandlet rynker langs halsen, er det vigtigt at være opmærksom på særlige bivirkninger såsom synkebesvær. Det samme gælder for behandling i panden, der i værste fald kan resultere i, at dine øjenlåg begynder at hænge. Overvej også altid, hvor stor en mængde du skal behandles med. Dette kan du med fordel tale med din behandler om, når du skal til forundersøgelse senest to dage forinden din planlagte behandling. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt