Aniston

Gode nyheder

Til dem, som lider for skønheden

COMPEED® lancerer nu en helt ny produktserie med hjælp til de mange tusinder af kvinder, der hver dag har været nødt til at lide for skønheden i sexede og stilfulde, men højst ubekvemme højhælede sko.

PRESSEMEDDELELSE, april 2007

"Style SOS": Slut med at lide for skønheden
ANNONCE
Gode nyheder
Det anerkendte brand inden for sår-og fodplejeprodukter, COMPEED®, har, ved at kombinere videnskab og forbrugerindsigt, udviklet en helt ny produktserie til kvinder, der bruger højhælede sko.

Produkterne, som hedder COMPEED® Style SOS™, gør brugen af høje hæle, hvad enten det er til hverdag eller fest, til en langt mere behagelig oplevelse for både fødder og knæ.

Det sker blandt andet ved at mindske det unaturligt store tryk på forfoden og ved at beskytte tæerne og huden mod at blive mast, gnubbet og nevet.

Enhver, der har prøvet at gå i højhælede sko, ved, hvor ubehageligt det kan være allerede efter meget kort tid. Ubehaget kan for eksempel vise sig ved den velkendte, brændende smerte i forfoden, ondt i knæene eller vabler på tæerne. Eller flere af tingene på samme tid.

Årsagen til problemerne er, at de højhælede sko tvinger knoglerne i foden ind i en mere vertikal stilling. Det bevirker, at tæerne flader ud og bliver immobile, og at den ellers elastiske svang bliver stiv, så der ikke frigøres energi til den fremadrettede bevægelse.

Knæene og hofterne skal derfor gøre alt arbejdet, hvilket faktisk er med til at give den svajende gang, som de fleste synes er ret sexet.

Desuden forøges trykket på foden med 30 procent, og hele trykket skal, fordi hælen nu er løftet op, absorberes af forfoden alene.

Fodens vertikale stilling betyder også, at stødene fra hvert enkelt skridt går hele vejen op gennem benet, knæene og hofterne, hvilket kan give længerevarende smerter og problemer.

COMPEED® Style SOS™-serien er specielt udviklet til effektivt at modvirke de forskellige problemer, der kan opstå ved brugen af højhælede sko, så de mere stilfulde stiletter nu langt oftere kan blive et reelt alternativ til de kedeligere, flade sko.

COMPEED® Style SOS™-serien består blandt andet af Gel Beskyttere, som er transparente, hudvenlige silikonepuder, der støtter og absorberer op til 20 procent af stødene på forfoden, hvilket beskytter både dine fødder og dine knæ. Gel Beskytterne er udformet i et blødt bølgedesign med små lufthuller, der leder fugt væk fra dine fødder. Du kan købe COMPEED® Style SOS™-produkterne på apoteket og i MATAS.

Aniston.dk vil inden længe teste deres produkter, og I vil kunne læse anmeldelsen her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE