Aniston

Gode hundenavne og forbudte hunderacer? Bliv klar til at være hundeejer

Har du længe kastet lange, misundelige blikke, når du er gået forbi nogen på gaden, der var ude at lufte deres elskede hund? Der findes ikke ret mange ting, der slår glæden ved at være hundeejer ? for med en hund i hjemmet, er du sikker på at have en trofast ven de næste mange år. Vi kan derfor godt forstå, hvis du går med overvejelserne om at få et nyt, firbenet familiemedlem. 

Men det er ikke nogen loppetjans at være hundeejer, hverken før eller når din nye firbenede ven har gjort sin entre. Inden du køber en hund for første gang, skal du for eksempel pludselig tage stilling til, hvad gode hundenavne er, og der er en helt masse ting, du skal have købt til den nye beboer. 

Heldigvis kan du bare slå koldt vand i blodet. I artiklen her kommer vi med tre gode råd, som klæder dig på til din nye rolle som hundeejer. 

1. Hvordan vælger du det rigtige navn mellem alle de mange hundenavne? 

Inden du får hentet din nye, logrende ven hjem til matriklen, er det en god ide at undersøge de mange forskellige hundenavne. Så kan du nemlig nå at gøre dig nogle overvejelser over, hvad der er det helt rigtige. 

Men hvad karakteriserer gode hundenavne? Det skal gerne være et, der er godt at kalde, for det bliver helt sikkert et navn, du kommer til at kalde mange gange i dit liv. Men det vigtigste, når du undersøger hundenavne, er at finde det navn, du allerbedst kan lide ? og som passer til lige præcis din hund. 

Så find de hundenavne, du allerbedst kan lidt ? og tag beslutningen, når du har set, hvilket der passer bedst til din dejlige hund.  

2. Hvilke forbudte hunderacer findes der i Danmark? 

Inden du vælger navn til din kommende hund, skal du naturligvis også have fundet ud af, hvilken race din kommende hund skal have ? og til det kan det være en god ide at kende til, hvilke forbudte hunderacer, der findes i Danmark.

Det kan variere, hvilke forbudte hunderacer der findes i det enkelte land. I Danmark har der siden 2010 været 13 racer, som ikke er lovlige. Det gælder for eksempel racerne Amerikansk pitbullterrier og Dogo argentino. 

3. Køb hundeseng og madskål, inden du får din nye hund hjem

Når du har racen på plads, og du har fundet din favorit blandt de mange hundenavne, er det tid til at få købt mad- og vandskål, hundeseng, hundesnor og legetøj. Der er masser af ting, der skal købes, inden din hund kan rykke ind.  

Hvis seng, skål og så videre står klar til din hund fra start, vil den hurtigere føle sig hjemme. Men når alt det så er på plads, så er du heller ikke langt fra at kunne byde din nye, bedste ven velkommen hjem.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce