Aniston

God sommerglød

Når solen skal hjælpes lidt på vej.

Er du også blandt dem, der har siddet meget indendøre indtil videre denne sommer, så har du sikkert ikke opnået den kulør, som du havde håbet på.

Jeg har i hvert fald ikke, fordi jeg har siddet meget på kontoret i de timer, hvor solen har været fremme.

Herudover er jeg meget påpasselig med ikke at få for meget sol på en gang. Solens stråler er nu engang ikke til at spøge med - selvom de jo er noget så skønne!

Og når man ikke har fået startet på sin tan allerede i foråret, så er det altid svært med den første brune glød.

For vil man stavre rundt udendørs med meget blege stænger og skuldre, indtil man får opbygget bare en smule farve, der gør, at man rent faktisk kan være det bekendt?

Well ... jeg har snydt en lille smule i år.

Jeg har nemlig dyrket solpudder fra L'Oréals nye bronzer-serie, som fås til både ansigt og krop.
ANNONCE
Nogle af produkterne fra L'Oréals Sublime Bronze-serie. - God sommerglød Nogle af produkterne fra L'Oréals Sublime Bronze-serie.
Hele Sublime Bronze-serien virker rigtig lækker. Men jeg er altså specielt faldet pladask for solpudderen, Glam Bronze, i serien!

Den giver en skøn og naturlig glød til ansigtet, som frisker ansigtet rigtig meget op.

Den er i øvrigt super nem at have med at gøre. Man bruger blot en pudderkvast eller den tilhørende kost og fordeler pudderen på kinder, næse, pande og evt. ned på brystet, hvis udskæringen også trænger til lidt sommerglød.

Glam Bronze findes i to varianter. Glam Bronze Mono Carribean Sun, som indeholder én nuance. Og Glam Bronze Duo Blonde Harmony, som indeholder en smule lys og en mørkere pudder, der kan anvendes sammen eller hver for sig.

Jeg er, med min forholdsvis lyse hud, røget på Blonde Harmony, da jeg har en fornemmelse af, at Carribean Sun lige vil være en tand for mørk. Og hvis der er noget, man vil undgå med bronzer-produkter, så er det, at man rent faktisk tydeligt kan se, at man bruger dem!
ANNONCE
Glam Bronze Duo Blonde Harmony - God sommerglød Glam Bronze Duo Blonde Harmony
Inden jeg evt. skal ud og flashe lidt bar hud her over sommeren, tror jeg i øvrigt, jeg skal prøve Sublime Bronze Fresh Self-Tanning Gel, som kan bruges til både ansigt og krop.

Det er en gele-agtig creme, som virker meget mere overskuelig for en, som er lidt grøn ift. selvbrunere.


L'Oréal Glam Bronze solpudder har en vejl. udsalgspris på 124,95 kr. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce