Aniston

Glimt af forår og sommer 2014

Favoritter og kig på den kommende sæson.

For et par uger siden var jeg på besøg hos diverse PR-bureauer i København for at tage et lille smugkig på den lunere og (ofte) sjovere sæson - nemlig foråret og sommeren.

Pressedagene bød på lutter gode sager og masser af indtryk, kaffe, lækkerier samt cool design, og man kan ikke andet end at glæde sig til foråret og sommeren 2014!

Der er dog, foreløbigt, ikke andet for end at vente på, at det skal blive forår igen. Indtil da har jeg samlet nogle af mine favoritter til kvinder og børn (samt et par til mændene også), så vi sammen kan råbe: Forår, forår, kom nu frem!
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Vejen gik bl.a. forbi Adidas' danske showroom hos MO/PR, hvor der var samlet en række spændende sager til den kommende sæson. Der var både fede sneakers, cool sportswear, gode basisdele og Stella McCartneys designs for Adidas, som man aldrig går fejl af.

Jeg faldt bl.a. for den fede Adidas top med roser, et par underspillede men meget forårsagtige sneakers og så den enkle sportstaske fra Stella McCartneys Adidas-kollektion.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
I samme moment fik jeg kastet et blik på Dr. Martens støvler til børn.

Jeg havde på forhånd kigget lidt på de klassiske Dr. Martens til børn på billeder, men at se dem i virkeligheden overbeviste mig bare mere om, at Lillemanden skal træde i mors grungey fodspor og have et par klassiske milistøvler fra Dr. Martens. 

Udgaven med Union Jack og leoprint er heller ikke til at stå for!
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Caps skærmer mod både forårets sol og regn, og en let strikhue holder ørerne varme.

Jeg skal snart have anskaffet mig en cool cap, og både huer og caps fra New Era kunne godt være et bud på min forårshovedbeklædning.

Lidt street har man vel lov til at være ...
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Hos MO/PR og Fokus Public Relations fik jeg desuden et kig på de nye tasker og accessories fra Eastpak. Og man må da sige, at der er sket en hel del, siden jeg havde en Eastpak rygsæk i 90'erne!

Rygsækkene kommer i adskillige fede udgaver, der er cool sporttasker, totes med kernelæderremme, bæltetasker med print og oversized rulletasker, som jeg personligt gerne vil have med på min næste rejse.

Alt sammen i flotte farver og lækre print.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Et besøg hos Starklint PR er altid et hit, hvis man vil se og mærke det sidste nye til de mindste.

Jeg havde bl.a. svært ved at stå for de cool sweats Indikidual og Anive samt det fine printede undertøj fra Modéerska Huset.

Alt sammen cool og ligetil dele til de lækre unger, som både forældre og børn vil elske.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Hos Starklint PR var der også mulighed for et kig på Pom Poms skønne forårsnyheder. Heriblandt de fede lædersneaks i blå, som, jeg synes, skiller sig positivt ud på grund af den hvide sål og de lidt chunky snørrebånd.

Og så kan jeg jo aldrig stå for leopardprint - heller ikke til de mindste. Og støvletterne med elastikkant er både fede og praktiske, hvis man selv skal kunne få de små fødder ud og ind af støvlerne.

Det bliver et cool forår - også for de mindste.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Det er jo i øvrigt sådan, at jeg aldrig kan få nok af smykker. De må enten gerne være totaltover the top eller helt enkle.

Og Zöl kan lidt af det hele! Men jeg vil godt nok gerne lægge fingre til de helt enkle, flettede ringe fra Zöl, som bare bliver finere af, at man bruger flere på en gang.

Herudover faldt jeg pladask for den enkle Lennox ledring fra danske Kobra samt de virkeligt fine maritimt-inspirerede øreringe med ankeret og røret. Ohøj, forår!
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Danske Edith & Ella er heller ikke til at overse i Starklint PR's showroom, og det danske tøjbrand er virkeligt gået all in på farver og fine detaljer til deres forårs- og sommerkollektion.

Bl.a. står den på fine espadrillos med feminine detaljer og fine sommertasker i farver, der leder tankerne hen på kolonihavehus og strandture.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Ingen pressedage uden et besøg hos Connect Communication, hvor de er så heldige at være omgivet af überlækkert fodtøj fra webshoppen Sarenza.dk!

Jeg var ved at dåne adskillige gange under mit besøg på grund af de mange fede styles fra bl.a. Georgia Rose, som ellers er et skomærke, jeg indtil for nylig aldrig havde hørt om.

Men de holografiske brogues med snører, de lækre ankelstøvler med nitter og de fabulous ankelstøvler med pink elastik må alle meget gerne stå hjemme i min skosamling!
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Hos Connect byder de dog ikke kun på sko og støvler, der kan give åndenød. Den danske accessoriesdesigner Louise Eeg udstiller også sine fine smykker, iPhone covers og andre lækkerier netop hér.

De fine accessories er bl.a. udarbejdet  med spændende sager som rokkeskind og pyton, og det giver et virkeligt spændende udtryk!

Herudover kan man ikke andet end at sukke over de hyggelige bamsestøvler fra New Zealand Boots, som jo egentlig bør være en del af enhver dansk kvindes skogarderobe.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Og for at det hele ikke skal gå op i kvinde- og børnemode, så fik jeg da også endelig et kig på Son of a Tailors skræddersyede t-shirts, som jeg har hørt så meget om, men som jeg aldrig selv har haft fingrene i.

Men hvis jeg på et tidspunkt skal overraske min kære ægtemand med en lækker basistee, så kunne valget sagtens falde på én af slagsen fra Son of a Tailor, for både snit og kvalitet virker helt sikkert til at være i top.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Lidt beauty skal der jo i øvrigt også til, når vi nærmer os foråret og sommeren.

Jeg kunne for eksempel ikke helt stå for Kure Bazaars fine lakker, der henleder tankerne til sol, sommer og lune aftener. Den orange lak vil jeg hellere end gerne lune mig på i den kommende sæson.

Og så er duftene fra Honoré des Prés bare pakket så fint ind, at de gerne må stå hjemme på min badeværelseshylde - alene af den grund, at de ligner en latte 2-go (the best latte way ...), for jeg har faktisk endnu tilgode at dufte til dem.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
I forbindelse med mit lille visit hos Think PR fik jeg endnu engang et kig på mine drømmesko fra engelske Gola. Jeg faldt allerede pladask for dem under modeugen - og der var de så igen! De fine fine Gola med stof i Liberty-print. Som inkarneret Liberty-fan kan man jo ikke andet end at juble! 

De små blomster er perfekte til at vække lidt forårsstemning, og så er Gola jo bare kendt for at lave sneakers, der er noget så behagelige at have på. Jeg er vild med retro-udtrykket og åh ... De små Liberty-blomster!

Hos Think PR kastede jeg desuden et kærligt blik på de lækre ankelstøvler i slangeskind med den lige tilpas høje hæl.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Men det hele skal jo ikke handle om sko, selvom jeg er god til at forelske mig i specielt sko, hvilket min skogarderobe vist vidner ret tydeligt om!

For hjemmet må ikke overses bare fordi, man har en skomani!

Og min næste investering til det lille hjem bliver højst sandsynligvis en illustration af den danske illustrator Michelle Carlslund, der står bag en række meget fine udtryk, som er lige dele naivt og klogt udført, og som helst sikkert vil klæde min stue med de douchede farver og de fine motiver.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Douchede farver er der ikke så mange af hos Happy Socks. Men det gør slet slet ikke noget, for der må gerne være knald på sokken, hvis man spørger mig.

Det giver et lille smil på læben at komme hjem fra en travl arbejdsdag, snørre skoen op og så kigge ned på en glad og farverig sok - simpelthen!

Og hvis jeg i øvrigt skal handle en ny skjorte til min søde mand til foråret, så kunne valget meget vel falde på Brand 8's (B8) lækre logo-skjorte i rustfarvet. Heldigvis for mig er han hverken farveforskrækket, når det handler om sokker eller skjorter.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Hvis der dog er en investering, som jeg må foretage i forhold til Lillemandens garderobe, så må det blive en kansas-agtig jakke med denimærmer.

Her er Ticket 2 Heaven spot on med deres fine variant, der findes i både blå og grøn, og som lige er prydet med en neonfarvet lynlås.

Selvom den mest bare er pæn, så er jeg faktisk generelt set blevet imponeret over Ticket 2 Heavens evne til at tænke i praktiske, men pæne, løsninger til de mindste.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Køb et par Toms, og Toms giver et par sko til et barn, der ikke har råd til sko.

Sådan noget lignende lokker Toms med, når de skal sælge deres espadrillo-agtige sko. Og jeg må indrømme, at jeg er faldet for det adskillige gange - men mest fordi jeg synes, Toms faktisk er rigtig cool!

Til den nye sæson kommer Toms med en række spændende nye designs til både voksne og børn, og måske skal mit næste Toms køb til Lillemanden være denim-varianten, mens mor kan hoppe i college-look-leo-varianten med kvaster. Ja tak da!
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Det sidste besøg i forbindelse med pressedagene i denne omgang blev aflagt hos Gregersen Communication.

Straks jeg trådte ind i rummet, blev mit blik fanget af de meget meget lækre print fra T.A.C.9K.

Selve designet på T.A.C.9K's er holdt helt enkelt, hvilket jeg er vild med. Men printene giver bluserne så meget kant. Stylet med et par enkle jeans holder det maksimalt til en dejlig forårsdag.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Enkelthed er også ofte det, der præger French Connections kollektion.

Og det er da også på basisdelene, de, efter min mening, er stærkest.

For eksempel er der ikke mange, der kan skære en simpel t-shirt kjole med striber helt, som French Connection kan.

Forårsfrakken er i øvrigt fra danske Foreign Affairs, som helt klart er et mærke, der er værd at holde øje med. Med kun halvandet år på bagen er Foreign Affairs måske endnu ikke så kendt, men kvaliteterne og snittene er helt i top, og der er mange gode designs til den voksne stilbevidste kvinde.
ANNONCE
Glimt af forår og sommer 2014
Til slut vil jeg drømme om forår og sommer med finske Karhu (som betyder bjørn på finsk), og som står bag nogle enkle retro-inspirerede sneakers i fine farver, en t-shirt fra danske Stine Ladefoged med anderledes effekter samt naturligvis enkle toppe, som man aldrig kan få nok af i sit klædeskab, fra Hanro.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE