Aniston

Glimt af efteråret hos Fred's World

En verden af bløde materialer, lækre farver, striber, frøer og ugler.

Kalenderen viser kun lige akkurat sommer. Men efteråret og dermed efterårskollektionerne er lige om hjørnet.

Og hvis man skal pege på noget af det gode ved, at årstiderne skifter i Danmark, så er det, at vi får lov til at få nye tøjkollektioner i butikkerne og dermed mulighed for at købe en masse nye lækkerier til os selv og vores børn.

Da jeg besøgte CIFF Kids i forbindelse med modeugen i København i vinter, fik jeg mulighed for at tage et smugkig på alle de fine efterårslækkerier fra Fred's World.

Danske Fred's World er kendt for deres bløde kvaliteter, hensynet til miljøet og fine designs. Og specielt deres bukser (Alfa pants) har vi været utroligt glade for herhjemme. Poden er dog, med god samvittighed, blevet udsat for rigtig meget Fred's World gennem tiderne.

Nedenfor er et glimt at lækkerierne fra Fred's World AW 2013 kollektionen.
ANNONCE
Lækker blød heldragt til de mindste med den karakteristiske frø på numsen. (Sweat suit Fred kommer i str. 56-92 til både drenge og piger) - Glimt af efteråret hos Fred's World Lækker blød heldragt til de mindste med den karakteristiske frø på numsen. (Sweat suit Fred kommer i str. 56-92 til både drenge og piger)
Sød og blød bomuldskjole med ugle på brystet. (Sweat dress fra Fred's World kommer i str. 56-128.) - Glimt af efteråret hos Fred's World Sød og blød bomuldskjole med ugle på brystet. (Sweat dress fra Fred's World kommer i str. 56-128.)
Fred's World er både blødt og rummeligt, så poderne har masser af bevægelsesfrihed. (Front Scare Smile l/s tee kommer i str. 56-128, Block stripe pants baby kommer i str. 56-92 til både drenge og piger, Sweat suit appliqué kommer i str. 56-104 til både drenge og piger og Stripe beanie peep, som kommer i str. 56/62-110/122 til drenge og piger) - Glimt af efteråret hos Fred's World Fred's World er både blødt og rummeligt, så poderne har masser af bevægelsesfrihed. (Front Scare Smile l/s tee kommer i str. 56-128, Block stripe pants baby kommer i str. 56-92 til både drenge og piger, Sweat suit appliqué kommer i str. 56-104 til både drenge og piger og Stripe beanie peep, som kommer i str. 56/62-110/122 til drenge og piger)
Uglerne er, sammen med frøen Fred, i fokus hos Fred's World i den kommende sæson. (Block Stripe kommer i str. 56-128, Bird skirt kommer i str. 92-128.) - Glimt af efteråret hos Fred's World Uglerne er, sammen med frøen Fred, i fokus hos Fred's World i den kommende sæson. (Block Stripe kommer i str. 56-128, Bird skirt kommer i str. 92-128.)
Fred's World kommer bl.a. med en Black Stripe og en Moustache kollektion til AW 2013. Hold øje med dem! (Front Fred Moustache l/s tee kommer i str. 56-128, Black stripe Hoody kommer i str. 92-128.) - Glimt af efteråret hos Fred's World Fred's World kommer bl.a. med en Black Stripe og en Moustache kollektion til AW 2013. Hold øje med dem! (Front Fred Moustache l/s tee kommer i str. 56-128, Black stripe Hoody kommer i str. 92-128.)
Glimt af efteråret hos Fred's World
Del

Seneste nyt

Annonce