Aniston

Glad, gladere, Happy Socks

En ny sæson og en ny kollektion af de glade sokker.

Happy Socks er gode, fordi de ganske enkelt kan gøre, at man lige blive en lille smule glad i låget.

Det er så nemt at tage sorte strømper på hver dag. Men det kan altså være lidt hyggeligt at hoppe i nogle farverige strømper med mønstre, hvis man lige trænger til et lille pep til outfittet - og til humøret. Og når man er i den typiske "efterårsuniform" i sort og gråt, kan det være oplagt at tage lidt farve og spræl på fødderne.

Og Happy Socks er altid gode for spændende nye mønstre. Således også i denne sæson, hvor de bl.a. er på gaden med tre fede nye farvekombinationer.

Happy Socks er dog ikke bare farve- og mønsterrige. De har en rigtig god tykkelse, som er oplagt til det vejr, vi har lige nu, hvor almindelige tynde strømper er lidt for kolde, mens uldsokker er lidt for meget til den varme side.

Og så holder de både formen og farverne nærmest uanset, hvor mange gange man udsætter dem for vask og sure tæer i gummisko.


Nærmeste forhandler af Happy Socks oplyses på tlf.: 19 16 33 33. Se evt. mere på Happy Socks' hjemmeside.
ANNONCE
Nogle af sæsonens fine Happy Socks-designs med dyreprint-tema. - Glad, gladere, Happy Socks Nogle af sæsonens fine Happy Socks-designs med dyreprint-tema.
Kan fødder være pæne? Næh! Men så kan de i det mindste være glade! - Glad, gladere, Happy Socks Kan fødder være pæne? Næh! Men så kan de i det mindste være glade!
Del

Seneste nyt

ANNONCE