Aniston

Giv gadgets i gave

Hvis du ikke har kedelige venner så køb deres julegave her...

Det er det samme spørgsmål, man stiller sig selv hvert år. Hvad skal man give sine venner, familie og kæresten i julegave?
Giv gadgets i gave
Vi kender det alle sammen. Man står i Magasin igen i år med tre par boksershorts til 100kr til kæresten, en parfume til veninden og en bog til far. Mere kedelige gaver kan man ikke finde, især ikke når det var det samme, de fik sidste år og året før.

Hvis du vil finde en sjov og personlig gave, så find i stedet gaverne i butikken Bim Bam Banana eller på sitesene gadgets.dk og sejesild.dk. De gaver folk får herfra glemmer de ikke lige med det samme.

På Hyskensstræde 14 i København ligger der en ikke helt almindelig gavebutik. Navnet på butikken er Bim Bam Banana, og er i år af hjemmesiden AOK blevet kåret som Københavns bedste nye butik. Her kan du få netop, hvad du ikke kan få alle andre steder i byen.

Den spaceagtige indretning med metalvæge og tunge døre sætter rammerne om butikken, der ikke rummer de sædvanlige og originale gaver som smarte slips, smykker eller køkkengrej ."Happy things for happy people" er sloganet bag gavebutikken Bim Bam Banana, og her kan du købe fantasifulde, spøjse og mærkværdige men dog funktionelle gaver, hvor en af de nyeste ting, der står på hylderne er en "Voice changer". Den kan du sætte på din mobiltelefon, og så når dine venner ringer, kan du vælge blandt fire stemmer, som for eksempel er en lille dreng eller en ung kvinde, hvilket kan skabe lidt forvirring hvis ikke en del sjov. Til golf freaksne blandt dine venner kan du købe golfbolde der eksploderer i en hvid sky, når man skyder til dem, bolde der triller skævt eller nogen der blinker, når det bliver mørkt.
ANNONCE
Giv gadgets i gave
Massage i tide som utide

Hvis du ligger mærke til din chef eller kollega sidder med en kuglepen mod hovedet og ser ud som om de slapper unaturligt meget af, så er det nok fordi de har købt en kuglepen med indbygget massageapparat. Massagekuglepennen og mange andre massageapparater kan fjerne
Mange af gaverne henvender sig til mænd, men der er bestemt også gaver til kvinder.

Gadgets på nettet

Et andet sted, du kan finde sjove gaver, er hos butikskæden "Gadgets", der har forretning to steder i København og en i Århus. Derudover har de hjemmesiderne gadgets.dk og søsteren sejesild.dk, hvorfra der bliver solgt
ANNONCE
Giv gadgets i gave
Der er også vanvittige ting at finde som "en liderlig hund", der er et tøjdyr som uhæmmet kaster sig op ad benene på dig, samtidig med den siger liderlige hundelyde. Man kan også finde stinkbomber, der afgiver en væmmelig lugt, når du kaster dem på jorden, og ikke mindst en oppustelig sumobryder dragt.

På sejesild.dk kan du som pige finde uundværlige gaver til dine veninder. Du kan få et produkt, hvor du kan forme din egen dildo, og det er så lige efter fantasien, medmindre du har en model lige ved hånden. På siden kan du også få en pink baderadio, en diæt Nanny som holder dig fra køleskabet om natten og badeforhæng med store muskuløse mænd. Besøg butikkerne eller hjemmesiderne og få et billigt grin over hvad folk kan finde på at opfinde, eller forny dig og vær hende eller ham der giver en uforglemmelig gave.
ANNONCE
Del

Seneste nyt