Aniston

George Clooney

Uhm, de øjne der

George Clooney
Ja, man fristes til at skide på hans baggrundshistorie, og bare smutte direkte til galleriet, for manden er jo alt for charmerende. Men ret skal være ret, for der ligger faktisk talent bag de brune øjne, så her kommer lidt facts...

George Timothy Clooney er født den 6. maj 1961 i Kentucky, USA. Han har taget en uddannelse på Kentucky University, og har derefter jagtet drømmen om at blive skuespiller. Han har en svaghed for motorcykler, og har en klub kaldet "Da Boys", hvor han sammen med 9 andre fyre, hvor de spiller golf og cruiser rundt på motorcykler.

Af underlige facts kan det nævnes, at Clooney har et kæledyr, i form af et hængebugsvin, ved navn Max. Rygterne lyder, at Clooney holder så meget af grisen, at den nogle gange får lov til at sove i hans soveværelse. Tja...

Mange kender ham nok bedst fra tv-serien ER, men faktisk havde George Clooney en hel del roller inden da - dog uden at få den store succes. Succesen kom dog massivt med rollen som Dr. Doug Ross i ER. En rolle han havde, som strakte sig over 4 sæsoner.

Efter at have slået sit navn fast via rollen i tv-serien, begyndte de bedre rolle-tilbud at vælte ind. Rollerne har spændt vidt; lige fra en eventyrfigur til enlig fader. Alle rollerne er udført med den specielle charme, som nærmest er blevet Clooney"s kendetegn.

Kvinder, over hele verden, er faldet for ham, når han har bøjet hovedet lidt til siden, og har haft det der udefinerbare glimt i øjnene. Den svaghed, som kvinder har for ham, er blevet udnyttet godt i mange af hans roller, idet man tit har set ham som en "smooth" type, der gør kvinderne svage i knæene, blot ved et enkelt blik.

Men Clooney er nu ikke kun lutter sex-appel. Han har faktisk leveret nogle ganske glimrede præstationer i forskellige film. Hans stil er ofte lidt tilbagelænet og cool, hvilke har gjort, at også mange fyre syntes, han er sej.
ANNONCE
George Clooney
Følgende er hans filmbiografi fra hans rolle i ER og til nu:

Ocean"s Twelve (2004)

Intolerable Cruelty (2003)

Confessions of a Dangerous Mind (2002)

Solaris (2002)

Welcome til Collinwood (2002)

Ocean"s Eleven (2001)

Spy Kids (2001)

Perfect Storm (2000)

O brother, Where Art Thou? (2000)

Fail Safe (2000)

Three Kings (1999)

South Park: Bigger Longer & Uncut (1999) (Voice)

Waiting for Woody (1998)

Thin Red Line (1998)

Out of Sight (1998)

Peacemaker (1997)

Full Tilt Boogie (1997)

Batman & Robin (1997)

One Fine Day (1996)

From Dusk Till Dawn (1996)

ER (1994-1999)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce