Aniston

Genvind dit økonomiske overblik med refinansiering

Det kan give hovedbrud at skabe overblik i privatøkonomien. Hurtigt breder budgetter, bilag og bundlinjer sig over flere pengeinstitutter med dyre afdragsordninger som konsekvens. Har du mange små lån fordelt ud over flere långivere?

Du genvinder dit økonomiske overblik med en refinansering, som målretter din afbetaling og samtidig sparer dig for mange penge.

Vil du samle alle lån et sted? Det kan være en god idé

Har du optaget mange, små dyre lån hos forskellige långivere? Det kan blive meget dyrt for dig, når du har spredt dine lån mellem flere kreditorer. Høje renter og gebyrer er ofte konsekvenser, som du dagligt må forholde dig til.

Overvejer du at samle alle lån et sted? Der er flere fordele forbundet med en refinansiering af dine lån.

Glæd dig over en økonomisk gevinst

Den største fordel for dig, der vælger at samle alle lån et sted gennem en refinansiering, er, at du reducerer de høje låneomkostninger. Det er en besparelse, du kan se på bundlinjen!

Du opnår i reglen både en bedre og lavere rente, når du samler dine lån hos ét pengeinstitut. Refinansiering gør ikke din gæld lavere, men den giver dig en økonomisk gevinst, som gør det billigere for dig at afdrage gælden. 

Hvad er refinansiering?

Ganske kort fortalt betyder refinansiering, at du samler dine lån ét sted. I stedet for at betale din gæld hos flere långiver, opretter du en ny og bedre låneaftale hos dit eget pengeinstitut.


Har du både kviklån, billån og forbrugslån? Når du samler alle dine lån ét sted, får du et samlet overblik, der giver dig et retvisende billede af din økonomiske situation.

Herfra kan du handle målrettet, så gælden kan blive betalt.

Kender du alle fordelene ved at samle din lån?

Det er ikke kun det økonomiske overblik og en stor besparelse, du opnår, når du vælger refinansiering. Kender du alle fordelene ved at samle dine lån ét sted?

Du opnår flere fordele, når du samler dine lån

  • Din rente forbedres
  • Dine årlige omkostninger i procent sænkes
  • Dine gebyrer betales kun ét sted
  • Dit økonomiske overblik styrkes
ANNONCE

Refinansiering giver dig fornyet ro i hverdagen

Går du dagligt og bekymrer dig over din økonomiske situation? Det har stor indflydelse på hverdagen, hvis økonomien hænger som en sort sky over huset. Det påvirker dit humør, dine omgivelser og måske sover du heller ikke godt om natten.

Gennem en refinansiering får du en gennemskuelig lånekonstruktion, som hjælper dig tilbage fra lånejunglens vildveje. Det giver ro i hverdagen at vide, at du har styr på den økonomiske situation.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce