Aniston

Genvej til et sundt liv

Genvej til et sundt liv

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange danskere godt kunne trænge til at gøre noget ved deres livsstil. Vi har verdensrekord i alkoholforbrug blandt unge mennesker. Derudover har vi i høj grad taget ved lære af amerikanerne og er godt i gang med at starte en fedme-epidemi. Vi tilbringer mere og mere tid med stillesiddende arbejde og dårlige vaner. Dertil kommer den dårlige kost med modificerede fødevarer og masser af kunstige tilsætningsstoffer. Livsstilssygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk er hverdag blandt danskerne.

Slankekure er ikke vejen
Mange danskeres løsning på dette problem er slankekure i alle afskygninger. LCHF, Stenalderkur, Juicefaster og Nupo-kure. Alle disse har en ting til fælles: Man kan tabe en frygtelig masse kilo, men de kommer med garanti på igen, med renter.

Det der skal til, er en ændring af den livsstil, man fører. Med normale sunde kostvaner, hvor der stadig er plads til at synde lidt. Hvor man dyrker motion jævnligt, men uden at man behøver være et fitness-geni.

At få den sunde livsstil
Det behøver faktisk ikke være så forfærdeligt svært, som man kunne tro at få den livsstil. Motionen kan ordnes med daglige gåture. Det tager højst en times tid og kan gøre underværker for kroppen. Vi er blot så gode til at beklage os, over at vi ikke har tid eller overskud, men vi finder alligevel tid til at se tv og skrive på Facebook.

Kost og tilskud
God og sund kost er vejen frem. Mange supermarkeder har et udvalg af gode sunde opskrifter og madplaner, ellers er det ikke sværere end at forsøge med Google. Udover kosten kan man så tage kosttilskud og vitaminer, der kan supplere ens kost. Det kan give kroppen et tiltrængt boost og hjælpe dig på vej. På naturoghelse.dk finder du et stort udvalg af kosttilskud og andet godt.

De gode råvarer, der skal til for at lave den sunde kost, kan man købe i alle supermarkeder. Selv de mest usle købmandsbutikker har økologiske varer og friske grøntsager. Så der er ingen undskyldning for at proppe sig med frysepizza og andre færdigretter. Lad junkfood ligge og lave et godt hjemmelavet måltid. Din krop vil kunne mærke forskellen på ganske kort tid, så længe man tænker en lille smule over, hvad man laver.

Tidsnød
Skulle du døje med at finde tid til både dagligvare indkøb, lave ordentlig mad og alle de andre gøremål, er der et godt alternativ. Nemlig.com er et online supermarked, der har et bredt udvalg af gode varer, som kan leveres direkte til din dør. Så du kan sågar sidde på toilettet eller ligge i sengen med din smartphone og handle ind. Så bliver det ikke nemmere. Bestil dine varer her, og vær godt på vej til at få en sundere livsstil. Du skal trodsalt være her mange år endnu, så giv dig selv og din familie de bedste forudsætninger for et godt og sundt liv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce