Aniston

Gaven fra helvede

Hvorfor er fyre så dårlige til at give gaver?

Det er din fødselsdag. Du har hele året gået og hentydet til den lækre taske nede i vinduet hos Louis Vuitton. Men hvorfor står du nu med en ubrugelig æggekoger?
Gaven fra helvede
Hvis du nogensinde har været i et rimeligt seriøst forhold, har du sikkert også haft et tidspunkt, hvor din kæreste har skullet give dig en gave. Jul, fødselsdag, årsdag, whatever!

Du har gået i forventningens glæde og håbet på, at lige netop denne dag vil du få dit ønske opfyldt. Men allerede da du ser gaven, ved du, at den har den forkerte form, og da du pakker den ud, ved du ikke, om du skal grine eller græde. Du får fremstammet et: "Naaaaaaaj, det var lige, hvad jeg ønskede mig!", men tænker bare, at nu er du nødt til at bruge gaven for at gøre giveren glad.

Fyre kan være dårlige til at finde på. Måske er det en genfejl, som desværre ikke er blevet udbedret i tidens løb. Forleden dag sad jeg hjemme hos en veninde og snakkede. Opmærksomheden faldt på en udefinerbar genstand lavet af glas, som ved første øjekast lignede en bogstøtte. Ord kan ikke beskrive, hvor grim den var.

Min veninde går slukøret hen til den og tænder den, for det er åbenbart meningen, at den skal kunne lyse i forskellige farver. Hun forklarer, at det er en pyntegenstand, som hun har fået af kæresten, som var hjemvendt fra en rejse. Hun hader den, men er nødt til at have den stående fremme, når kæresten kommer på besøg.

Efter et større grineflip, fortæller min anden veninde om sin jul med kæresten gennem 3 år. Hun havde virkelig glædet sig til at få en meningsfuld og "lige-fra-hjertet-gave", men da hun pakker sin (i øvrigt eneste fra ham) gave op, er det et par H20-sokker! Hun var lige ved at bryde sammen og græde og havde i øvrigt gjort sig stor umage med at finde lige netop gaven til ham. Behøver jeg at sige, at de ikke længere er sammen?

Et andet eksempel fra den virkelige verden er kæresteparret, der også har været sammen i flere år. Fyren har lige arvet en masse penge, og til pigens fødselsdag forventer hun en ekstra speciel gave, måske endda smykker, for nu kan han da ikke klage over pengenød.

Men da gaven pakkes op, er det en CD! Jaja, bandet var da godt, og hun havde da vist sagt noget om, at hun elskede dem, men burde man ikke kunne forvente lidt større kreativitet fra manden i sit liv? Om ikke andet, så fordi der er udsigt til en virkelig omgang forkælelse i sengen, hvis den rigtige gave bliver købt...
ANNONCE
Gaven fra helvede
Nu skal man selvfølgelig ikke skære alle fyre over en kam. Alle kan vel begå en fejl, og min førstnævnte veninde med den grimme "bogstøtte", havde året før fået et kreativt og gennemtænkt gavekort med klip til en biograftur, en middag, en tur i svømmehallen og så videre, af selv samme kæreste, selv-følgelig på hans regning.

Men kan fyre ikke regne ud, at for piger repræsenterer en gave fyrens følelser for os? Så, når man får et par sokker, er det ikke bare et par sokker, men også en tilkende-givelse af, at man nok ikke betyder så meget for ham, at man var vigtig nok til at bruge nogle timer på at købe den perfekte gave.

Kreativitet, tak!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce