Aniston

Garnier Nutritionist-serien

Pas godt på dig selv

I en verden, præget af ambitioner og forventninger, stilles der stadig flere og større krav til det moderne menneske, og i et forsøg på at følge med, udsættes man for mere og mere stress og jag. Og det sætter sine synlige spor.
Garnier Nutritionist-serien
Stress og jag i hverdagen kan få ansigtstrækkende til at se trætte og markerede ud. Derfor er det vigtigt at bruge gode hudplejeprodukter, så man kan passe på sig selv.

Nutritionist-serien har fokus på indre skønhed og består af genopbyggende hudplejeprodukter, som behandler trætheds- og ældningstegn, og desuden giver fornyet glød til ansigtet.

Nutritionist øjencreme
Vi har travlt og ønsker ofte, at vores ansigt så lidt friskere ud. Mørke rande under øjnene er en af de store syndere.

Derfor har Garnier udviklet den nye Nutritionist øjencreme, som er en regenererende øjencreme, der kompenserer for ubalance i huden og styrker dens naturlige forsvar. Et forsvar som også gør huden mere modstandsdygtig overfor begyndende ældningstegn.

Nutritionist øjencreme indeholder effektive og naturlige ingredienser som Essentielle Omega tre + seks fedtsyre, der indgår i cellemembranen og styrker hudens forsvar. Magnesium fra kiwi, som er kendt for at fremme cellefornyelsen, og koffein, som er kendt for at stimulere mikro-cirkulationen, der hjælper til at reducere poser under øjnene.

Kort sagt: Huden bliver glattere og randene under øjnene bliver mindre synlige. Efter fire ugers regelmæssig brug, vil man se og føle, hvordan huden langsomt genopbygges og syner mere strålende og frisk.

Nutritionist dagcreme: Normal og kombineret hud
Nutritionist dagcreme til normal/kombineret hud indeholder Omega 3+6 og magnesium, der hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtighedsbalance. Til netop denne hudtype er der tilføjet Zink-ekstrakt fra grapefrugt, som regulerer sebumdannelsen for at modvirke fedtet hud.

Nutritionist dagcreme: Tør og sensitiv hud
Tør og sensitiv hud har brug for ekstra fugtighed. Derfor indeholder Nutritionist dagcreme til tør/sensitiv hud også essentielle omega tre - seks fedtsyrer og magnesium for at hjælpe til at genoprette hudens balance. Men der er også tilføjet Lipopeptide-ekstrakt fra hasselnødder, der stimulerer den naturlige produktion af lipider, så huden ikke føles stram, men derimod mere glat og blød.

Nutritionist natcreme: Til alle hudtyper
Om natten får huden endelig fred, og det er på dette tidspunkt at huden har tid til at reparere de skadelige påvirkninger, den har været udsat for i løbet af dagen.

Nutritionist natcreme indeholder derfor også omega tre + seks fedtsyrer og magnesium, som er tilpasset behovet om natten, så den får den optimale pleje og bliver sund og fornyet. Lipopeptide-ekstraktet er med til at forlænge den fugtighedsgivende effekt.
ANNONCE
Garnier Nutritionist-serien
Bedømmelsen
Mange mennesker begynder desværre først at bruge genopbyggende hudplejeprodukter, når de begynder at få rynker eller lignede. Men dette er en stor fejl. For at passe på sig selv, og forebygge problemer, skal man faktisk allerede begynde at bruge genopbyggende hudplejeprodukter i starten af tyverne. Men det glemmer mange i deres hektiske hverdag.

På et tidspunkt kommer man dog til at ønske, at man havde passet bedre på sig selv og sin hud. Min mor og jeg har begge brugt denne hudpleje-serie i et par dage, og er allerede vilde med den. Det er en lækker creme, som dufter skønt og som gør huden dejlig blød. Selvom vi kun har brugt den i et par dage, kan vi begge allerede mærke forskel på vores hud, hvad angår fugtighed. Og det at passe på mig selv og min hud, er blevet en rutine som jeg glæder mig til hver dag.

Det handler om at passe godt på sig selv, husk det...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce