Aniston

Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on

Lidt koffein, lidt farve - og voila! De sorte rande er væk!

Garniers nye Caffeine Anti-dark Circles Roll-on kombinerer fugtgivende pleje og concealer. Det giver mørke rande under øjnene kamp til stregen!

Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on
Kender du det? Man står op, går i bad og kigger sig i spejlet. Man ligner en hængt kat, fordi de sorte rande under øjnene bare gør, at man stadig ser ud som om, man sover!

Masser af make-up kan hjælpe, men hvorfor ikke starte de daglige ritualer med bare at fjerne de grimme, mørke rande med et enkelt lille strejf?

En ud af to har sorte rande
Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on er en helt ny lille sag, der allerede har vakt stor opsigt rundt omkring i de øvrige dele af Europa, hvor undersøgelser har vist, at 50 % af kvinderne har synlige mørke rande under øjnene.

Og nu den lille fine stift fra Garnier altså også på vej til Danmark.

Aniston.dk har været så heldig at få lov til at teste den, og vi må give de mange øvrige glade brugere ret. Stiften er virkelig effektiv!

Manglen på skønhedssøvn
Men hvorfor er mørke rande egentlig så irriterende? Og hvor kommer de fra?

De mørke rande er naturligvis forfærdelige, fordi de får os til at se uoplagte ud, og helhedsindtrykket af ansigtet dermed bliver dårligere.

Man kommer til at se træt og syg ud, og det er der jo ikke nogen af os, der har lyst til!

Derudover kan de sorte rande få dig til at se ældre ud - no-no!

Randene kommer blandt andet af træthed, og du vil sikkert også stifte bekendtskab med dem lige så snart, du ikke har fået din skønhedssøvn (og der er en grund til, at det har fået det navn...)

Randene kan også komme, når du er stresset i en periode. De kan være arvelige. Og så kan de komme af dårligt stofskifte.

Nemt og effektivt
En god øjencreme og efterfølgende concealer er ofte vejen frem, men med Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on er du sikker på, at du får et godt resultat med det samme.

Det er du ikke med øjencreme og concealer, fordi de to ting ikke nødvendigvis passer sammen.

Garniers lille sag er desuden til at bruge med et snuptag. Kør den let under øjet og fordel med en finger, så er du klar til at smutte ud af døren. Og emballagen gør oven i købet, at den er nem at have med i tasken og hive frem, hvis de sorte rande skulle melde sig i løbet af dagen.

Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on indeholder koffein, som er kendt for at stimulere mikrocirkulationen, og citronessens, som har en opfriskende virkning. Herudover indeholder Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on ikke parfume.

Garnier Caffeine Anti-dark Circles Roll-on lanceres i Danmark i august 2010 og har en vejl. udsalgspris på 89,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt