Aniston

Gael Garcia Bernal

Filmverdenens næste latinolover nummer 1

Gael Garcia Bernal har i de seneste par år brilleret i mindre europæiske og sydamerikanske film og han spås en stor fremtid; både som skuespiller, men også som yndlingslækkerbuks for millioner af kvinder verden over.
Gael Garcia Bernal
Gael Garcia Bernal er født den 30. november 1978 i Guadalajara, Jalisco i Mexico.

Begge Gaels forældre arbejdede på et teater, og han fik selv en mindre rolle, da han var 11 år. Han havde dog aldrig haft lyst til at blive skuespiller - det var bare leg. Som 14-årig fik han en rolle i TV-serien "El Abuelo y yo" og i 1996 medvirkede Gael i sin første kortfilm "De Tripas Corazon", der blev nomineret til en Acadamy Award.

Som 17-årig rejste Gael til Europa, hvor han i 1999 blev optaget på den prestigefyldte "Central School of Speech and Drama" i London.

Efter tre år vendte Gael tilbage til Mexico og her fik han rollen i filmen "... Og din mor!", hvor han spiller overfor sin barndomsven, Diego Luna. Det var også denne rolle, der for alvor gjorde ham kendt. Også uden for hans hjemland.

Hans medvirken i "...Og din mor!" har betydet meget for Gael. Han blev meget nære venner med instruktøren, Alfonso Cuarón, og Gael er meget imponeret over hans måde at lave film på. Han mener, at det skal være sjovt at lave film, og der skal være plads til, at de enkelte skuespillere kan udfolde sig og udvikle sig.

Gael kunne godt tænke sig at medvirke i en stor Hollywoodproduktion, men ikke for en værd pris. Det skal være noget, der tiltaler ham.

Kort om Gael Garcia Bernal:

  • Han taler både engelsk, italiensk, fransk og spansk.


  • Han har tidligere været kæreste med den israelske skuespillerinde, Natalie Portman, men er nu single.


  • Han har spillet sammen med i Iben Hjelje i et filmprojekt, der dog aldrig blev til noget.


  • I sin fritid sover han og spiller fodbold.


  • Han hører næsten al musik, men er specielt glad for The Beatles.


  • Han har en svaghed overfor tegnede katte, og har erklæret sig fan af blandt andet "Top Cat" og "The Pink Panther".


  • Filmografi:

  • The King (2005)


  • Dårlig Dannelse (2004)


  • Motorcykel Dagbog (2004)


  • Pater Amaros Forbrydelse (2002)


  • "... Og din mor!" (2001)


  • Love is a Bitch (2000)


  • Så hold øje med Gael Garcia Bernal. For han vil helt sikkert dukke op i flere film i løbet af de kommende år. Og er der noget bedre end en lækker fyr med talent på det store hvide lærred?
ANNONCE
Del

Seneste nyt