Aniston

Gadgets til kvinder

Her er en guide til gadgets på nettet

Gadgets til kvinder
Nu har der været så meget oppe med Gadgets til drengerøve, men hvad med os piger. Jeg er gået på opdagelse på nettet og fundet frem til nogle sider, som har gadgets til kvinder.

Bamse til Mikrobølgeovnen:

I gamle dage var det hipt at have en varmedunk under dynen, hvis man frøs. Nu har man i stedet lanceret en bamse, som kan tage varmepudens plads. Bamsen er specielt fremstillet til at kunne klare en tur i mikrobølgeovnen - så ikke noget med at eksperimentere med teddy derhjemme. Når bamsen har været et stykke tid i mikrobølgeovnen, er den varm og lækker; og så kan man ellers nusse den, mens man får varmen.

Bamsen kan købes her: gadgets.dk og koster 129 kr.
ANNONCE
Gadgets til kvinder
Kompakt hårtørrer:

Har du altid pladsmangel i kufferten, da du ikke kan undvære din hårtørrer, så er svaret på dine bønner her. Der er nemlig opfundet en lille hårtørrer, som kan tages med alle steder. Med den bliver der mere plads i kufferten. Den har to varme/blæse niveauer, så den burde kunne tørre dit hår på samme tid som en almindelig hårtørrer.

Man kan købe hårtørreren gennem følgende side: sharperimage.com til $19,95.
ANNONCE
Gadgets til kvinder


Talende skydeskive:


Dette får folk til at se på dart med helt andre øjne. Det gælder ligesom andre dartspil om at ramme plet - her er der dog tale om lidt mere end plet. Om du rammer eller ej: skydeskiven giver dig en kommentar med på vejen, som gør det lidt sjovere at spille. Dartskiven er placeret det helt rigtige sted på manden, som gør sig lækker for dig.

skydeskiven kan købes her: all-gifts.com til £ 9,99
ANNONCE
Gadgets til kvinder
Shotglas med tal:

Har du svært ved at holde styr på hvor mange drinks du har fået indenbords, så har du løsningen her. Der er nemlig designet nogle helt nye shotglas, som er nummeret fra 1 til 6, så nu bliver det nemmere at holde styr på procenterne.

Glassene kan købes her:all-gift.com til £ 23,50.
ANNONCE
Gadgets til kvinder
Chokolade skak:

Min mund løb i vand, da jeg så dette fantastiske skakspil. Det er jo ingen hemmelighed, at kvinder elsker chokolade; og når man nu kan kombinere det med lidt hjernegymnastik, hvorfor så ikke også tage det med?

De siger, at chokolade er godt for hjernen, så det kan være, at det slet ikke bliver nogen ulempe at komme lidt bagud og få ekstra chokolade inden for vesten.

Skakspillet kan købes gennem: all-gift.com til £ 9.99
ANNONCE
Gadgets til kvinder
Fluefanger:

Er du også typen, der hader fluer i din mad og altid tænker på, hvor fluen mon har været før. Så er denne elektroniske fluefanger nok noget for dig. Der medfølger fluemadding, som skal bruges til at lokke fluerne, myggene m.m. i fælden. Man placere det bare i fluefangeren og tænder for den, hvorefter den fanger alle de fluer, som vover sig hen til den. Fluefangeren er 20 x 19 cm, og der medfølger lokkemad og en rensebørste.

Fluefangeren kan du købe gennem: girlsstuff.co.uk til £19.95
ANNONCE
Gadgets til kvinder
Remote control lås:

Er du vant til, weekend efter weekend, at måtte slås om remote-controllen; og ender det altid med sure miner? Så har du løsningen her: På girlsstuff kan du nemlig købe en remote-control-lås, som sørger for, at "zapperen" ikke kan slå væk fra dit yndlingsprogram, før du selv ønsker det. Låsen er meget lille og derfor let at gemme for kæresten, så mens han sidder og roder med remoten for at få den til at virke, kan du se dit program færdig i fred. Når dit program så er færdigt, kan du i al hemmelighed låse den op, og så virker remote-controllen pludselig igen.

Lige en vigtig ting! HUSK at rose din kæreste for at have lavet remote-controllen - du skulle jo nødig afsløres de første par gange!

Låsen kan købes gennem: girlsstuff.co.uk til £4.95

Der er en del sider rundt om på nettet, men det her var de sjoveste ting, som jeg umiddelbart faldt over. Hvis du har lyst til at se flere "Gadgets til tøser", så kan det anbefales at surfe lidt rundt på de sider, der linkes til i artiklen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce