Aniston

Gademode: On the streets of Odense

Spottet på gaden ...

Solen stod højt på himmelen, og temperaturen ramte de 24 grader, da redaktionen den første dag i august gik på jagt efter inspiration i gadebilledet - i Odenses hyggelige små gader og stræder. 

Det inspirationsrige gadebillede bød på et ocean af forskellige stilarter, se nogle af dem nedenfor.
ANNONCE
Anne 18 år, Odense - Gademode: On the streets of Odense Anne 18 år, Odense
Enkelt og blåt!
Et enkelt og personligt sommerlook med minimalistiske sommersandaler, personlige accessorries og lang skjortekjole i klar koboltblå farve.
Cecilie 19 år, Odense - Gademode: On the streets of Odense Cecilie 19 år, Odense
Striber, stjerner og lidt vintage
Kombination af sort nederdel med stjerneprint, en transparent skjorte med både vand- og lodrette striber, enkle vintage accessorries, et par Ray-Ban solbriller og mørke New Balance Sneakers.
ANNONCE
Pernille 25 år, Odense - Gademode: On the streets of Odense Pernille 25 år, Odense
Herreinspireret, let oversized og farven rød
Casual og herreinspireret look med lyse chino-lignende bukser, oversized jerseytrøje med brystlomme og smalle striber, fine herreinspireret sko og iøjnefaldene rødt tørklæde.
Ida 15 år, Brenderup - Gademode: On the streets of Odense Ida 15 år, Brenderup
Gult med prikker og den feminine bowlerhat!
Fin, sart og feminin kombination med iøjnefaldene gul kjole med de retro-inspirerede sorte prikker, lædertaske, læderstøvler og bowlerhat som den gennemført personlige og skæve detalje.
ANNONCE
Nanna 19 år, Fredericia  http://fashionavecnanna.dk/ - Gademode: On the streets of Odense Nanna 19 år, Fredericia http://fashionavecnanna.dk/
Farverige sneakers, statement halskæde og grafisk print!
Enkelt og mørkt hverdagsoutfitt (grå top og sorte shorts) tilføjet farverige og sporty sneakers, tung statement halskæde og trøje med spektakulært og farverigt print!
Sabina 27år, Letland - Gademode: On the streets of Odense Sabina 27år, Letland
Drenget, farverigt og med iøjnefaldene detaljer
Det klassiske og drengede sommerlook med shorts og t-shirt, kombineret med iøjnefaldene detaljer - i hver deres farve: Turkise sokker, lyslilla sneakers og enestående gul frakke!
ANNONCE
Gademode kender ingen grænser eller regler. Der er ingen vinkel og ingen garanti for, hvilken inspiration der møder en.

Spektret spænder vidt, det tilfældigt, personligt og inspirerende på alle måder. Det handler bare om at være på det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt og tage inspirationen til sig.Fotograf: Lise Emilia Nissen
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE