Aniston

Gabriel Aubry

Halle Berry's kæreste

Model for Hugoboss, Calvin Klein, Versace, megastjerne, rig, kæreste med Halle Berry. Canadieren, Gabriel Aubry må være født under en heldig (og meget lækker) stjerne.
Gabriel Aubry
Højde: 188 cm
Hår: Blond
Øjne: Blå
Alder: 30
Født: Montreal, Canada

Gabriel Aubry blev født den 4. januar 1976, hvilket gør ham 31 år gammel på torsdag.

Gabriel blev opdaget af en stylist på en natklub, der ikke kunne stå for hans maskuline udseende, og han begyndte at lave lidt lokale reklamer og modeshows, hvorefter designere som Calvin Klein og Versace fik øjnene op for ham.

Hans store gennembrud kom dog ikke før efter årtusindeskiftet, hvor han havde hovedrollen på mange plakater for Hugo Boss.

Gabriel Aubry er kendt for sit androgyne udseende, sin maskulinitet, elegance og høflighed.

Man siger nu, at denne mand, Gabriel Aubry, hører under "eliten" af modeller i industrien. Han bor i New York, hvor han prøver at holde sit privatliv for sig selv. Han er ikke meget for paparrazzier, og siger selv, at det sexede, stærke billede, Hugo Boss fremstiller af ham, er langt fra den person, han i virkeligheden er. "Jeg har altid været en meget genert person. Jeg kan ikke lide at blive forfulgt af kameraerne", har han udtalt.

Han har desværre haft svært ved at undgå kameraerne, for da det blev offentligjort, at han har et forhold med den smukke skuespillerinde, Halle Berry, har der ikke været andet end blitz-glimt omkring dem siden. Der bliver konstant rapporteret, at nu skændes de, nu har de det godt, nu skændes de...

Uanset hvad er vi mange Aniston.dk-tøser, der nok skal tage imod Gabriel med åbne arme, hvis de skulle gå fra hinanden.

Det var desværre ikke muligt at finde så meget information om Gabriel, men billeder er der masser af.
Kig det dejlige galleri med masser af flotte billeder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt