Aniston

Gå selvstændig med en Magento webshop

Vil du gerne prøve kræfter som selvstændig og i den forbindelse lancere en webshop? Det kan være, at du i lang tid har gået med en god idé, som du nu vil føre ud i verden. Måske har du været på barsel og har i den forbindelse haft mulighed for at videreudvikle på din forretningsidé. Hvad end din situation er, kan en Magento webshop være en rigtig god e-handelsløsning. Ved at vælge en Magento webshop får du mulighed for at skabe en succesfuld webshop og forhåbentlig også en succesfuld virksomhed. 

Træd ind på et stort marked: e-handel 

E-handlen er boomet de sidste år. En e-handelsrapport fra Dansk Erhverv fra 2019 viser, at danskernes samlede forbrug på e-handel i 2019 var på 146 milliarder kroner. Det var samtidig en stigning på 13 procent i forhold til 2018 og en fortsættelse af e-handlens tocifrede vækstrater, som har været en tendens de seneste år. Ved at lancere en webshop træder du dermed ind på et marked, som er i høj vækst. 

En Magento webshop er en ideel løsning til dig, som gerne vil have en fleksibel, skalerbar og international webshop. Som ny selvstændig er det helt centralt, at webshoppen fungerer optimalt, for at kunder vender tilbage. Det er muligt at få en Magento webshop til en rigtig god pris, hvis du vælger en god samarbejdspartner. Hos Wexo.dk får du en Magento webshop pris, som er yderst konkurrencedygtig. 

Om Magento

En Magento platform er den mest anvendte webshopløsning på verdensplan. Magento er en open source platform, som giver mulighed for udvikling, tilpasning og skalering. Der findes 2.000 udviklingsmoduler til en Magento webshop, og du får derfor god mulighed for at skræddersy platformen, så den passer til dine behov. 

Magento er en international platform og er bygget til at køre med flere sprog, valutaer og produkter gennem avanceret multi site funktionalitet. Du får derfor også god mulighed for markere dig og din virksomhed på et internationalt marked. 

Magento fungerer både til B2C og B2B webshops og kan derfor både være en god løsning, hvis privatkunder og virksomheder er din målgruppe. Magento 2 blev lanceret i 2017 og er målrettet B2B webshops. Magento 2 er en B2B webshop med alle de nødvendige funktioner i forbindelse med B2B som multibrands, flere sprog, kundespecifikke priser mv. 

Fordele ved en Magento webshop

Der er en række fordele ved at bruge Magento open-source. Mulighed for skalering og internationalisering er som nævnt helt essentielt for Magento. Integration er desuden et nøgleord, da Magento giver mulighed for at integrere med andre IT-systemer, eksempelvis

ERP, POS og marketingsystemer. Med en Magento webshop kan du også integrere mange betalingsformer som kort, kreditkort, Paypal, Worldpay m.fl. 
Med en Magento webshop får du mulighed for at kunne tilbyde dine kunder en hurtig bestillingsproces, og en Magento-webshop vil dermed gøre det nemt for dine kunder at finde varer på webshoppen. Samtidig har du mulighed for at oprette ordrer på kundernes vegne back-end. 

Der er desuden en række andre fordele og muligheder ved en Magento-webside, som du kan læse meget mere om på nettet.
Hvis du er på udkig efter en god Magento pris, er der rig mulighed for at finde gode partnere, som kan hjælpe med udviklingen af din webshop til fordelagtige priser. Det handler om at undersøge markedet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce