Aniston

Gå i seng med Lars Løkke

Ryk valget ind i soveværelset.

Gå i seng med Lars Løkke

Drømmer du om at gå i seng med Lars Løkke? Eller måske Helle Thorning?

Sexshoppen Sinful.dk synes ikke, valget skal være så kedeligt, så nu rykker de valget ind i soveværelset med en sjov lille gimmick.
 
Der er nemlig i øjeblikket en lidt mere saftig online-valgkamp i gang, som helt sikkert vil kunne give bagernes "tørre" valgkager baghjul.

Sinful.dk, som er en online-sexshop, vil have danskerne til at fortælle, hvem de stemmer på og dermed, hvilken farve de helst vil have med i sengen: Skal det være den røde eller den blå?
 
Mathilde Mackowski forklarer sagen således:

”Valgkampen består i al sin enkelthed i en battle mellem en rød og en blå dildo, der skal kæmpe om kundernes opmærksomhed. Vi kender det fra bagerne, der i flere år har lavet valgkager, der på en sjov måde afspejler kundernes politiske holdning. Vi gør det samme – bare en smule længere under bæltestedet,” smiler medejeren af Sinful.dk.
 
Den farverige "valgdildo" – uanset om man er til den røde eller den blå – koster det samme som en valgkage. Og så sætter den sig oven i købet ikke på sidebenene - tværtimod.
 
”Vi håber at "Sexlegetøjs Valget 2011" får et smil frem på folks læber, og at vi får et billede af, hvilken blok der er mest populær hos danskerne inden valget.”

Vil du have en ny dildo i en fresh farve, så er det nu, du skal slå til. Så kan du nemlig også være med til at støtte din yndlingsfløj inden for dansk politik. Eller noget ...


Se meget mere om det spændende valg lige her. 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt