Aniston

Fyre

Fødselsdags-gave-jagten

Efter at have kendt min kæreste gennem fire og et halvt år, har jeg været på jagt efter fem fødselsdagsgaver, fire julegaver og fire årsdagsgaver... Og så det løse. Og eftersom jeg håber at være sammen med ham resten af livet, vil jeg også i fremtiden skulle på et ukendt antal fødselsdags-gave-jagter.
ANNONCE
Fyre
Det er ikke fordi, det ikke er hyggeligt at shoppe. Det er heller ikke fordi, jeg ikke kan lide at give min kæreste gaver (det kan jeg nemlig virkelig godt). Det er mere tanken om, at man jo ikke kan give det samme hver gang. Og at gaveudvalget til piger altså er større.

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har svært ved at finde på nye gaver til fyrene. Derfor har jeg samlet en liste med idéer til gaver, som jeg håber kan hjælpe andre gennem jagten.

Smykker
Heldigvis er fyrene igen begyndt at gå med smykker. Godt nok er der ikke det samme udvalg som til piger, men der findes da flere varianter af armbånd og halskæder til fyre i både sølv, guld og forskellige design og priser.

Nogle fyre har hul i øret, og så kan du købe en ørering til ham. Desuden kan man også få brede ringe til fyre, men bemærk, at det ikke er alle fyre, der ønsker sig ringe. Nogle synes, det er for feminint.

Smykker er en relativ personlig gave at give, men også så dyr, at du helst skal mene forholdet alvorligt. Ellers er det mange penge at spilde!

Det über-personlige
Du kan give ham et billede af dig, eller, hvis du er kreativ, en stor billedramme eller et fotoalbum fuld af billeder af dig og ham. Denne form for gave kan varieres i det uendelige, men bemærk, at veninder ofte sætter mere pris på kreativt udformede billedrammer, end fyre gør.

Du kan også vælge at benytte sexede billeder af dig selv i rammen eller fotoalbummet. Så har han noget at kigge på, når I ikke er sammen. Men du skal lige overveje, hvornår du giver ham gaven, for det kan være, at hans bedsteforældre synes, det er en underlig gave deres barnebarn får, hvis de ser den!

Tøj
De fleste ender med at give deres kæreste tøj ved hver fødselsdag. Der findes en masse forskelligt tøj: T-shirts, skjorter, bukser, sko, bælter og så videre. Mest personligt er det måske at give boxershorts. Sommetider kan man være heldig at finde nogle morsomme boxershorts med en sjov tekst på. Ellers er det jo en fordel, at man selv får noget pænt at se på i sengen om aftenen.

Fordelen ved at give ham tøj er i øvrigt, at du har mulighed for at vælge noget, du selv synes er pænt.

Gavekort/aktiviteter
Du kan selvfølgelig give gavekort til tøjforretninger og lignende, men det er ikke særlig spændende. Sjovere og hyggeligere (også for dig) er det at give ham to biograf-, koncert-, eller Tivoli-billetter. Eller et gavekort til et restaurantbesøg for to. Så får I også en hyggelig aften ud af det.

Eller hvad med at give ham et gavekort på en omgang massage i x-antal minutter? (Måske bliver han så glad, at han også giver dig lidt massage bagefter!)

Dette kan også varieres til alt fra skøjteture og dans til rejser eller andre aktiviteter som I begge ønsker at prøve.
ANNONCE
Fyre
Hans hobby
De fleste synes dette er en kedelig gavekategori, men ikke desto mindre er det ofte den type gaver, fyren bliver gladest for.

Hvis han går meget i byen, kan du give ham sprut, hvis han spiller computer, kan du give ham noget til computeren eller et spil, hvis han går til Tennis, kan du give ham en ny ketcher. Sandsynligvis vil han komme til at bruge din gave meget, og det er jo altid rart når ens gave bliver brugt.

Under denne kategori hører også elektronik generelt - for eksempel mobiltelefon (så kan han ringe til dig!) og ipod - og DVD-film, som I kan se sammen.

Spørg ham!
Men frem for alt synes jeg, du skal starte med at spørge ham, hvad han egentlig ønsker sig. Måske har han allerede en hel liste med ting, og hvorfor så gå og bekymre sig?

Jeg håber du har fået nogle nye idéer til den næste fødselsdagsgave til din kæreste. Har du idéer, der ikke står i artiklen, må du meget genre tilføje dem i debatten nedenfor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt