Aniston

Fyr har regnet ud, præcis hvor meget kaffe karaktererne fra Friends drak i de 10 sæsoner

Vigtig viden for enhver ægte fan!

Disclaimer: Hvis du ikke er Friends fan tenderende til det ekstreme, så tror jeg ikke, den her artikel vil interessere dig. Hvis du til gengæld ligesom jeg kan grine højlydt, selvom du genser serien for 117. gang, så er jeg sikker på, du også vil finde det her ret interessant. For selvom jeg anser mig selv som virkelig stor Friends fan, så må jeg indrømme, at Kit Lovelace nok indtager pladsen som super-fan. 

Lovelace har nemlig set hver eneste af de 236 episoder igennem og talt, hver gang en af de seks hovedpersoner skænkede, købte eller drak en kop kaffe, og eftersom en stor del af serien foregår på Central Perk Cafe, kan du nok forestille dig, at der er tale om rimelig meget kaffe!

ANNONCE

Som det fremgår, er det Phoebe vinderen her, stærkt efterfulgt af Chandler. Lidt overraskende har vi Rachel på en sidsteplads. Overraskende? Fordi hun trods alt har arbejdet på en kaffebar. Kun lidt overraskende? Fordi hun var virkelig dårlig til det. 

For at gøre det hele lidt mere nørdet, har han tilmed lavet en graf over kaffe pr. sæson for at se, hvordan deres kaffevaner ændrede sig gennem årene. Som vi kan se, drak Rachel nærmest ikke kaffe gennem de to første sæsoner, hvilket måske er grunden til, hun ender på en sidsteplads. Monica og Chandler går derimod helt kaffe amok i sæson 5, som også var den sæson, hvor de to begyndte at date; mere sex = mindre søvn = mere kaffe. Det giver mening! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt