Aniston

Fylder du rundt? Sådan planlægger du den perfekte fødselsdagsfest

Få råd til årets fest

Er det tid til at du vil holde et brag af en fest i anledning af din runde fødselsdag, eller blot fordi du føler det i år er tid til at fejre din fødselsdag med manér? Så får du her nogle råd til hvordan du gør din fødselsdagsfest til årets fest. 

Send invitationer ud i god tid

Når du har besluttet dig for en dato og har lavet en gæsteliste, så er det med at sende invitationer ud. Gerne omkring 2 måneder før festen. Hvis du ikke har fået planlagt alle detaljerne til festen på det tidspunkt, så kan du sende en ”save the date ”-besked ud til folk, så de ved at de skal holde datoen fri til din fest. Det giver lidt længere tid til at planlægge festen. 

Når alt det praktiske er på plads, sender du de rigtige invitationer ud. Et alternativ til at invitere folk via en Facebook-begivenhed, så kan du vælge at gøre det mere gammeldags og gennemført ved at sende invitationer ud med posten. Du kan lave dem selv ved at købe noget pænt papir, som du kan printe på. Lav evt. en lille sød detalje med en blomst eller lignende, som passer til resten af temaet til festen. 

Denne metode kræver naturligvis lidt flere ressourcer, men det gør din fest mere gennemført og det vil være noget dine gæster husker på. 

Find et godt lokale 

Lokalet er også en god idé at få booket i god tid. Der er mange muligheder for at finde smukke festlokaler, der passer netop til din stil, samtidig med at det ikke ligger for langt væk fra dine gæsters bopæl. 

Alternativt er et festlokale med mulighed for overnatning, så dine gæster kan feste natten lang uden at tænke på at skulle køre en lang tur hjem, og tage tidligt afsted.

Pynt op med stil

Sørg for den rigtige stemning med smuk pynt, der både ser pænt og gennemført ud og samtidig lægger op til fest. Sørg for at alt til din fest passer til stilen i det lokale du har booket for at gøre stemningen så gennemført som mulig. 

Smukke blomster er også altid et godt valg til at gøre din fest uimodståelig og ”picture perfect”. 

Det skal gerne lægge op til at folk tager billeder og poster det på deres sociale medier, så din fødselsdagsfest bliver foreviget. 

Sørg for musik der er for alle

Det er altid vigtigt at have musik der passer til alle aldre og i forskellige genre. Vælg gerne hits fra forskellige årrækker. Til middagen er det mest passende med noget mere behageligt og roligt pop eller jazz, som giver folk en afslappende følelse, som de kan nyde maden og selskabet til. Efter middagen, er det tid til noget musik med mere gang i, og senere på aftenen kan dansemusikken komme på. Vælg gerne noget du ved folk kender og kan synge med på, da det vil sikre en god stemning hos alle og lokke dem ud på dansegulvet. 

Find på god underholdning

Ingen fest uden underholdning. Sørg for at underholdningen passer til temaet og stemningen til din fest. Det kan måske være livemusik, nogle sjove selskabslege mellem retterne, eller hvis det skal være mere afslappende, så stil nogle spil, som Twister, karaoke, eller Margretheskål til rådighed for folk, når festen går i gang. Det skaber altid en god stemning med højt humør. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce