Aniston

Funklende øjne

Hvordan du selv laver flotte, funklende øjne til hverdag

Funklende og skinnende øjne er ikke kun til fest, men også flot og farverigt til hverdag. Her er en nem gennemgang af, hvordan du lægger en super flot makeup med få penselstrøg.

Funklende øjne
Kom foundation på øjenlåget, og pudder derefter låget rigtig godt. Kom så en lys, mat øjenskygge på hele låget, fra vippekanten og op til brynet.

Kom derefter en mørkere øjenskygge på i globelinjen (folden midt på øjet, som du kan se, når du åbner det), og ton det rigtig godt ud med en blød pensel. Farven skal være mørkest længst ude i den yderste krog, og derefter blive mere usynlig ind mod den inderste krog.

Kom herefter en smule perlemor på hele øjet, men pas på at der ikke er alt for meget glimmer i, da det så kan blive for skinnende til hverdag. Øjet skal bare have lidt shine.

Til sidst lægges der en smule af den mørkeste øjenskygge ned under de nederste vipper i den yderste kant og tones let. Som afslutning skal der lægges to lag mascara på vipperne, men pas på at de ikke klistrer sammen.

Man kan eventuelt komme eyeliner rundt om øjet, men dette bør du ikke gøre, hvis du har små øjne. Så vil dine øjne nemlig se mindre ud.
ANNONCE
Funklende øjne
Funklende øjne
Næste makeup-tip bliver " En guide til "Smokey Eyes"...
Del

Seneste nyt

Annonce