Aniston

Fulde fejltagelser

Når ihærdige forsøg på at være stilet ender som ren revy

Kender du det? Man vil gerne føle sig top-hot og køre stilen, men i stedet ender man med at være top-not. Du står på badeværelset og gør dig klar til en festlig aften i byen. Du har sat musik på der giver den helt rette stemning til at give den gas med veninderne i aften. 
 
ANNONCE
Fulde fejltagelser
Det bliver fantastisk! Du skænker slet ikke dit uheld en tanke, for hvad er det lige præcis, der kan gå galt, når du går i byen? Her kommer listen:
 
1. Inden du ankommer til for-festen, har dine stiletter forvandlet dine fødder til rene torturofre. Der må skaffes vabelplastre, og resten af aftenen må enten foregå med ømme fødder eller fortsætte i sneakers.
 
2. Som aftenen skrider frem, og sprutten hældes ned, indser du at halvdelen ramte ved siden af. I et forsøg på at redde dit festtøj, må du i fuld fart låne venindens hårtørrer ude på toilettet. Det bliver dog til en ucharmerende plet, som du må rende rundt med resten af aftenen. Med mindre din veninde forbarmer sig og låner noget af sit tøj ud til dig, men kun hvis du lover, at du ikke spilder igen.
 
3. Endelig ankommet i byen for at give den gas - og tissetrangen er den første, der melder sig. Men pas på, de værste uheld sker på toilettet. Først må nævnes toiletpapiret, tjek lige at skoene er fri for klæbende toiletpapir, inden du indtager dansegulvet.
 
4. Efter gåturen ned i byen er det dejligt at få tisset af. Veninden hiver dig straks med ud på dansegulvet, og I tiltrækker tydeligvis stor opmærksomhed. Men ak og ve, det er ikke de forbudte trin, der fanger folks opmærksomhed. Det er nærmere, at din kjole har sat sig fast i strømpebukserne eller leggings, så du flasher røv til samtlige gæster på diskoteket. Tjek lige, at kjolen sidder som den skal, inden du forlader toilettet!
 
5. Smarte toppe med stropper, som måske ikke består af meget stof. Man gør vel en indsats for at gøre indtryk på det modsatte køn. Men vær på vagt, det tager kun få sekunder at lave en "Janet Jackson" på diskoteket. Gem det til kæresten eller ham, du hiver med hjem til en senere privat forevisning.
 
6. Kameraer bliver bare meget mere tillokkende, når man har fået noget at drikke. Normalt må familien slet ikke tage et billede til familiesammenkomster, men på diskoteket er det omvendt. Har du "sagt hej til Ulrik ude på toilettet" forinden, så er det ikke sikkert, du skal stille op til billeder, der senere vil blive fremvist på diskotekets hjemmeside. Du gør dig selv en tjeneste!
 
7. Det eneste, du hører, er tonerne af "Greased Lightning", og den skal der danses til! Men balancenerven er påvirket af alkohol, og enten ligger du pludselig på langs på et snavset dansegulv, eller også vælter du ind i samtlige højttalere, drinks, borde og stole og gør dig upopulær.
 
8. Alkohol har virkelig fået din mund på gled, og du snakker som et vandfald. Men det er som om, at der er kommet meget mere mundvand i munden, mere end du kan styre på nuværende tidspunkt. Det resulterer i, at samtlige mennesker du snakker med, ukontrolleret og uvilligt bliver spyttet i hovedet af dig. Er uheldet ude, så prøv ikke at lade som om, det ikke skete. Gjorde du det overfor 'ham den lækre', så må du lige undskylde og bruge din charme. Du har vel lidt stil, ikke sandt?
ANNONCE
Fulde fejltagelser
9. Skulle du være så heldig, at heldet har vendt og du har scoret - så skal du alligevel ikke vide dig for sikker. Det er god stil at have frisk mund, inden man snaver scoringen, men det er da ikke fedt, at klistre både ham og dig selv ind i tyggegummi. Tag det ud, lige inden der er optræk til kysseri.

10.
Som aftenen skrider frem, har du måske drukket mere end hvad du troede, du kunne holde til. En offentlig Ulrik og overvældende følelser, der fører til en ordentlig tude-tur. Det er over din sengetid, se at komme hjem. Det ville være klart at foretrække, at man aldrig nåede til dette punkt, og at man afværgede scenariet ved at tage hjem, inden uheldet indtræffer. 
  
Det ville være synd og skam ikke at kunne gå i byen mere på grund af disse uheldige indslag, der forekommer engang i mellem. I stedet må vi offentliggøre vores pinligste oplevelser og hjælpe til at vores medsøstre bliver opmærksomme (selv i beruset tilstand). Vi må hjælpe hinanden i disse situationer!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE