Aniston

Fuck finanskrisen

Er situationen virkelig så dårlig som de vil have os til at tro?

Anerkendte managementkonsulenter har succes med ny netportal, som forvandler kriser til positive vendepunkter.
Fuck finanskrisen
Hvis vi googler 'finanskrise', fremkommer der fem millioner mulige sider. Alene på dansk. Samtidig falder prisen på fødevarer, varige forbrugsgoder og bilens benzin, skattereformen kommer, og alt i alt vil en gennemsnitsfamilie med to børn kunne se frem til at have 35.000 mere netto, når 2009 er omme. Hallo! Er det krise?

Dette er et af hovedspørgsmålene på den ny netportal fuckfinanskrisen.dk, som giver plads til blog til debat, positive historier, ideer og initiativer, og som allerede nu har stor succes med sitets netshop med T-shirts påtrykt udsagnet '!FUCK finanskrisen'.Alle vore T-shirts er revet væk og vi er netop nu i fuld gang med at genoptrykke nye. Det er tilsyneladende ved at gå op for folk, at man selv må tage ansvar, "siger initiativtageren Ian Holmgaard, der til daglig er direktør i den anerkendte managementvirksomhed Mirrorman.

Personkredsen bag fuckfinanskrisen.dk er ikke bange for selv at svare på de spørgsmål, vi stilles på netportalen. " Tingene har den værdi og betydning, vi selv tillægger dem, og krise er blot en mulighed for ændring", siger Ian Holmgaard. "Selve ordet er oprindeligt græsk for 'vendepunkt', og med den ny portal vil vi fokusere vendepunkter som chancer for forandring, og altså netop ikke som risiko for ulykker".

"Ændrer du dit fokus, ændrer du din tilstand!", supplerer Jan Sargent Larsen, blandt mange topidrætsfolk og virksomhedsledere kendt som 'The MadMan'. "Uanset konjunkturerne er der dog altid nogen der vinder, og nogen der taber. Vinderne er dem, der ved, hvad de vil, og hvorfor de vil det og derfor tager action derefter. Alle, der bruger den strategi, vinder hver gang over dem, der bare brokker sig!".
ANNONCE
Fuck finanskrisen
Også tilbud om peptalk

Til daglig bistår Ian Holmgaard og Jan Sargent Larsen mange af landets større virksomheder med ledelses- og salgsudvikling, og de ser særdeles mange paralleller mellem den gode ledelse og det gode medborgerskab. "I begge verdener er sammenhængskraften afhængig af øjet for andres behov og viljen til selv at yde sit bedste", siger Ian Holmgaard. "Og hensigten med det nye site er netop at skabe et forum, hvor alle kan yde deres bedste med positive historier, råd og ideer".
Under overskriften PowerTalk tilbyder Fuckfinanskrisen.dk desuden foreninger, firmaer og forvaltninger peptalk og foredrag. "PowerTalk er et godt udgangspunkt for at stoppe negativ tankegang, brok og sortsyn. Det er ikke det, vi kræver, men det vi giver hinanden, der får tingene til at rykke, slutter Ian Holmgaard..
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce