Aniston

Froosh Shorty

Til den lille lækkertørst.

En enkelt håndfuld smoothie holder altid! - Froosh Shorty En enkelt håndfuld smoothie holder altid!
Froosh har fået en lille ny!

Froosh, der normalt sælger frugtsmoothies i glasflasker, har været så snedige, at de har hældt den gode smoothie i små kartoner af 150 ml, der egner sig så vildt meget bedre til lige at smide i madkassen eller i tasken, når man skal ud.

Egentlig henvender Froosh Shorty, som den lille ny hedder, sig primært til børn og unge, fordi der åbenbart er mange børn, der ikke spiser deres daglige frugt og grønt (det problem har vi IKKE herhjemme med det lille frugt- og grøntsagsmonster, vi har sat i verden!), men den er også genial til lige at hapse på vej ud af døren, hvis man lige skal have lidt lækkert, sundt og let i maven.

Den har derudover en genial størrelse til madpakken til børnehave eller skole og kan fungere som substitut for æblet, der eventuelt alligevel ikke bliver spist.

Kartonen er super nem lige at krølle sammen og smide i skraldespanden, og så behøver jeg vel ikke at nævne, at Froosh Shorty bare smager dejligt!


Froosh Shorty findes i to varianter med hhv. mango & appelsin samt jordbær, banan og guava. De forhandles til vejl. pris på 9,95 kr. i bl.a. Super Best.
ANNONCE
Del

Seneste nyt