Aniston

Fright Night

Hvem er egentlig alle tiders største vampyrer?

DreamWorks - Fright Night DreamWorks
I anledningen af at verden fra på torsdag har mulighed for at stifte bekendtskab med en ny vampyrfortælling i DreamWorks-filmen "Fright Night" har Aniston.dk taget et kig på alle tiders mest kendte vampyrer.

Og bare for at være fair har vi også lavet en liste over alle tiders største vampyrbekæmpere eller "slayers", som vi også kunne kalde dem.

Here we go!

Grev Dracula
Greven med de spidse og sultne tænder er baseret på legenden om Vlad Dracula, som var en af verdens mest grusomme krigsførere. Navnet Dracula kan både betyde Søn af dragen eller Søn af djævlen.

Grev Dracula eller bare Dracula var starten på hele den skræmmende vampyrverden, og han opleves stadig ofte i film og tv-serier.

David fra The Lost Boys
David blev spillet af Keifer Sutherland, og han var en af de meget kendte vampyrer.

Han har stadig mange fans i dag, fordi han var en rigtig fed karakter.

Filmen The Lost Boys blev lavet i 1987.

Edward Cullen fra Twilight
Well ... Edward Cullen er ikke just en bad ass, men han har formået at sætte vampyren på dagsordenen igen i nyere tid, og derfor er han en naturlig del af denne liste.

I modsætning til andre vampyrer kan Edward Cullen og resten af Cullen-familien gå ud i dagslys (selvom de begynder at glinse ret så voldsomt, når de gør det.)

De drikker blod fra dyr og ikke mennesker, og der er ikke nogen, der har set dem blive bange for kors og hvidløg - endnu!

Lestat de Lioncourt fra Interview with a vampire
Lestat de Lioncourt kommer egentlig fra Anne Rices roman og blev så bragt op på filmlærredet af Tom Cruise.

Lestat er en vampyr helt efter bogen. Han er lidt af en antihelt, pisse farlig og helt uforudsigelig!

Han har seje træk som telepati, overnaturlige kræfter og mange andre evner, som gør, at man ikke har lyst til at tisse på hans sukkermad.

Jerry fra Fright Night
Jerry er måske ikke det mest skræmmende navn, men derfor er han alligevel en bad ass!

Han stammer fra en specielt stærk vampyrslægt, han har mange kræfter, er ond og pisse farlig!

Og hvis det ikke er nok for dig at vide, så kan du opleve ham på lærredet fra 15. september i den nye film "Fright Night".
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce